Šīm trīs zvaigžņu zīmēm rudens būs īpaši labvēlīgs un radošs laiks

SKORPIONS

Rudenī  šīs zīmes pārstāvjiem tiek dots laiks, lai izprastu savas kaislības, izjustu laimi vairāk nekā jebkad agrāk un apjaustu savu saikni ar apkārtējiem.

Tajā pašā laikā saule pāriet tava garīgā “es” divpadsmitajā mājā, kas nozīmē īpašu pašrealizācijas un miera perioda sākšanos. Izmanto šo laiku, lai saskaņotu visas savas čakras, atbrīvotu visas toksiskās domas un uzņemtu pēc iespējas vairāk pozitīvisma. Ļauj, lai šis laiks kļūst tev dziedinošs.

Skorpions ir pazīstams ar savu dziļumu, spēku un intensitāti. Viņi ir vieni no visdziļāk jūtošajiem un noslēpumainākajiem zvaigžņu zīmju pārstāvjiem, un viņiem ir spēja redzēt cauri cilvēkiem un lietām.

Skorpioni pieeja dzīvei ar lielu kaislību un dedzību. Viņi ir pilnībā iesaistīti visā, ko dara, un viņu emocijas bieži ir spēcīgas un neierobežotas. Viņiem ir izteikta intuīcija un spēja sajust lietas, kas citiem var šķist neredzamas. Šī spēja palīdz Skorpioniem saskatīt patiesību un redzēt aiz fasādes.

 Kad Skorpions izveido saikni ar kādu, viņi kļūst par ārkārtīgi lojāliem draugiem, partneriem vai kolēģiem. Viņu uzticība un dedzība ir neizsīkstoša. Kad Skorpions nosaka mērķi, viņi iet uz to ar visu sirdi un dvēseli. Viņu apņēmība un izturība var pārspēt jebkurus šķēršļus.

 Ar Plutonu kā vienu no valdošajām planētām, Skorpioniem ir spēja transformēties un mainīties. Viņi bieži meklē dziļāku nozīmi dzīvē un ir gatavi mainīties, lai sasniegtu augstākas dzīves līmeņus.

 Skorpioni var būt ļoti aizdomīgi un grūti uzticēties citiem. Viņu intensitāte var arī nozīmēt to, ka viņi ir ļoti jutīgi un var viegli ievainoties. Reizēm viņi var būt arī pārāk dominējoši vai pat iejaukošies.

Skorpions ir zīme ar lielu dziļumu, izturību un spēju redzēt pasaulē vairāk nekā acīmredzamais. Lai gan viņi varētu šķist noslēpumaini un neizprotami, Skorpioni ir ļoti lojāli, mīloši un aizraujoši cilvēki tiem, kuriem izdodas iekļūt viņu pasaulē.

 

ZIVS

Rudenī gaisā varēs just īpašu enerģiju, kas lieliski atbilst tavai personībai.

Tavas intuitīvās prasmes pieaugs, tu iemācīsies uzlūkot pasauli caur maģijas skatupunktu, un pat tavi sapņi šķitīs reāli. Šajā laikā Visums dos tev īpašu bonusu, parādot, ka viss sakārtosies tev vislabākajā veidā!

Zivis ir noslēpumaina, sapņaina un intuitīva zīme, kas ir pazīstama ar savu dziļo empātiju un maigo dabu. Zivis spēj just citu emocijas un dziļi saistīties ar visu dzīvajam.

Zivis ir vieni no visempātiskākajiem zvaigžņu zīmju pārstāvjiem, spējot just un saprast citu emocijas un sajūtas. Zivis bieži ir dabiski mākslinieciski un radoši, spējot radīt un apzināties skaistumu viņu apkārtējā pasaulē.

Zivīm ir izteikta intuīcija, kas ļauj viņiem uztvert vairāk nekā acīmredzamais un sajust pasauli uz dziļākas līmeņa. Zivis bieži rūpējas par citiem un gatavojas upurēties citu labklājības vārdā. Viņu maigums un žēlsirdība ir viņu rakstura pamatā.

Zivīm patīk iegrimt savās domās un sapņos, bieži meklējot bēgšanas ceļus no ikdienas realitātes. Zivis var būt pārāk jutīgas un uzņemt uz sevi pārāk daudz. Tā kā viņi bieži aizbēg no realitātes, viņiem var būt grūtības pieņemt praktiskus un realistiskus lēmumus. Viņu vēlme palīdzēt citiem var arī likt viņiem pašiem palikt novārtā.

Zivis ir maigas, sapņojošas un empātiskas. Viņu spēja sajust un saprast citus padara viņus par lieliskiem draugiem, māksliniekiem un palīgiem. Lai arī viņiem reizēm ir grūtības ar realitāti, viņu maigums, radošums un dziļums piedāvā unikālu skatījumu uz pasauli.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment