Šīm Zvaigžņu zīmēm maijs noslēgsies ar neizsakāmu laimi personīgajā dzīvē

Foto – Pexels

Maija beigās dažām Zvaigžņu zīmēm ļoti veiksies mīlestībā un privātajā dzīvē. Šiem cilvēkiem būs nopietnas, harmoniskas attiecības. Un daudz vairāk, nekā viņi sagaidīja!

Ezotēriķi atklājuši, ka pavasara beigās dažiem cilvēkiem dzīve mainīsies ļoti – tie, kas bija vientuļi, vairs tādi nebūs. Bet daži vēlēsies dibināt ģimeni, bet citi – gluži vienkārši beidzot satiks to cilvēku, ko var droši saukt par savu otro pusīti.

Izpildi testu!

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 59%

0%

Zvaigžņu eksperti sola, ka savu radniecīgo dvēseli satiks vientuļie Mežāži, Jaunavas, Dvīņi un Auni.

Mežāžiem un Jaunavām, visticamāk, sanāks iepazīties pavisam nejauši, turklāt tādās vietās, kur viņi to gaida vismazāk. Bet Dvīņi un Auni būs bijuši mērķtiecīgāki – izplānojuši, ka viņiem šī lieta beidzot ir jāatrisina un ķersies vērsim pie ragiem un tieši tā arī būs. Pats galvenais – nešaubīties par sevi, noticēt tam, ka veiksme un mīlestība uzsmaida arī jums.

Lasi vēl: Kāpēc jūs nevarat svinēt savu dzimšanas dienu agrāk vai vēlāk: tautas ticējumi

Savukārt attiecībā uz Vēršiem, Lauvām, Strēlniekiem un Skorpioniem zvaigznēm ir citi plāni. Tiesa, šajā gadījumā tiek runāt par tiem, kuri jau ir attiecībās ar to cilvēku, kas sirdij ir tuvs. Šīm zīmēm zvaigznes sola doties soli uz priekšu – bildinājums, kāzas vai mazuļa sagaidīšana.

Foto – Pexels

Galu galā, izdosies izveidot ļoti laimīgu ģimeni ar cilvēku, kas jau kādu laiku jums ir blakus. Brīnišķīgs laiks jūsu ģimenes dzīvē un ne mirkli nav jāšaubās, vai esat to pelnījis. Jo esat!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment