Sīpolu laistīšana ar sāli: kā tas darbojas un kāpēc efekts būs pazīstams ikvienam dārzniekam

Lai gan sīpolus nevar klasificēt kā prasīgas kultūras, tiem tomēr ir vajadzīgs zināms atbalsts. Galvenais, kas vajadzīgs sīpoliem, ir aizsardzība pret kaitēkļiem. Ir daudz veidu, kā veikt procedūras, taču apskatīsim vispazīstamāko.

Katrs cilvēks kaut reizi ir palīdzējis savam ķermenim ar sāls šķīdumu, to noskalojot vai uzliekot izmērcētu pārsēju veidā. Sāls der arī sīpoliem! Izšķīdinātā veidā tas spēj apēst sīpolu mušu kāpurus (tajā pašā laikā neļaujot pieaugušām mātītēm dēt olas), iznīcināt patogēnus un sēnīšu sporas.

Daudziem panākumi un nauda burtiski iekritīs klēpī; vasaras horoskops visām zodiaka zīmēm

Tādējādi, izmantojot ikvienam pieejamu produktu, jūs varat viegli un bez liekiem trikiem sniegt saviem sīpoliem drošu aizsardzību! Galvenais ir pareizi sagatavot sāls šķīdumu un uzklāt to īstajā laikā.

 

Īsi par priekšrocībām:

· Apstrādājot gultas, nav nepieciešams dzīt no sevis bērnus un dzīvniekus. Pašdarināts produkts ir pilnīgi drošs un nevar kaitēt pat dedzīgiem alerģijas slim**ekiem.

· Sāls nesabojā augsnes sastāvu, ja tiek ievērotas pareizas devas

Apstrādes izmaksas ir praktiski nulle

· Ir novērots, ka sāls kalpo ne tikai kā sli*ību profilakse, bet arī stimulē sīpolu augšanu

Izskan viedokļi, ka sāls būtiski pasliktina zemes kvalitāti. Patiesībā, lai iegūtu līdzīgu efektu, jums ir neapdomīgi jāizkaisa kilogrami produkta gultās. Tāpēc cilvēki, kuri iepriekš praktizēja gultu dozētu sāls apstrādi, joprojām aizstāv tās lietderību un ar pārliecību runā par tās nekaitīgumu.

Lasi vēl: Horoskops nākamajai nedēļai: kāds liktenis sagaida Zodiaka zīmes līdz 2. jūnijam

 

 

Šķir otru lapu, lapu uzzinātu kā pagatavot šķīdumu un kā to izmantot

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment