Uzvāriet kolu un vairs nekādu sodrēju: 6 sadzīves triki visiem dzīves gadījumiem

Mūsdienu dzīves ritms uzspiež savus noteikumus un saimnieces vairs nav gatavas visu dienu veltīt kārtības uzturēšanai un labprāt izmanto padomus un trikus, kas vienkāršo ikdienu.

Šodienas rakstā dalīsimies ar jums mājsaimniecības noslēpumos, ar kuru palīdzību jūs varat ne tikai ietaupīt laiku uzkopšanai un ēdiena gatavošanai, bet arī tam izmantot lētus un pieejamus līdzekļus.

Ko darīt, lai sviests nesadegtu

Gatavojot ar sviestu, tam piemīt īpaša garša un aromāts. Daudzas saimnieces dod priekšroku daudzu ēdienu cepšanai ar to. Tomēr ikviens zina, ka sviests ļoti ātri sāk degt. Taču, par laimi, mēs precīzi zinām, kā no tā izvairīties.

Viss, kas jums jādara, ir jāpievieno pannā nedaudz augu eļļas. Tikai piliens šādas eļļas neļaus aizēnot sviesta garšu, taču tai būs pozitīvs efekts. Galu galā, tieši pateicoties augu eļļas piedevai, jūs uz visiem laikiem varēsiet aizmirst par piedegušiem ēdieniem.

Kā pareizi uzglabāt zaļumus ledusskapī

Daudzām saimniecēm patīk ēdieniem pievienot svaigus zaļumus. Tomēr to kalpošanas laiks bieži vien ir ļoti īss. Pēc pāris dienām tie vai nu nokalst, vai kļūst dzelteni. Vienīgā izeja ir uzglabāt tos ledusskapī. Taču šeit galvenais ir zināt zaļumu uzglabāšanas noslēpumu.

Jums būs vajadzīga glāze ūdens un polietilēna maisiņš. Iegremdējiet zaļumus glāzē ar ūdeni un nosedziet ar maisiņu. Šādā veidā zaļumus nogādājiet ledusskapī. Tā glabāšanas laiks jūs pārsteigs un iepriecinās.

Lasi vēl: Kāpēc jūs nevarat svinēt savu dzimšanas dienu agrāk vai vēlāk: tautas ticējumi

Kā ilgstoši saglabāt olas svaigas

Vai jūs bieži vien iegādājaties dažus desmitus olu un pēc tam šaubāties par to svaigumu? Tad mūsu padoms ir domāts tieši jums.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

Vai vari pateikt no kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 57%

0%

Lai olas pēc iespējas ilgāk saglabātos svaigas, ir viens mājsaimniecības noslēpums, ar kuru steidzam ar jums dalīties. Viss, kas jums jādara, ir jāglabā olas ledusskapī ar strupo galu uz augšu. Pārsteidzoši, ka šī vienkāršā darbība saglabās jūsu olas svaigas ilgu laiku.

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment