Sirdi aizkustinošs pārsteigums: Ventspilī sieviete pie savas automašīnas atrada zīmīti, kas lika viņai raudāt

 

Šajā reizē stāsts ir par gadījumu Ventspilī, kur kāda sieviete, ejot pie savas automašīnas, uz tās priekšējā stikla atrada aizdomīgu zīmīti. Tas ne tikai izraisīja viņas ziņkāri, bet arī radīja nelielu uztraukumu.

 

Zīmītes paziņojums bija šāds:

Labdien! Nezinu, vai zināt, bet uzmetienu skatienu blakussēdētāju pusē aizmugurējam ritenim. Ka neietekmē disku!”

“Šis stāsts pierāda, ka cilvēcība un rūpēšanās par apkārtējiem nav tikai izplatīts visā pasaulē, bet arī dzimusi un attīstīta mūsu Latvijā. Tas atgādina, ka mūsu sabiedrībā ir daudz cilvēku, kas ar savu labestību un uzmanību pret citiem veicina pozitīvas pārmaiņas un veido labāku dzīvi visiem.”

 

Sieviete, sajūtot dziļu pateicību šim cilvēkam, izvēlējās izplatīt savu atzinību sociālajos tīklos, publicējot gan ziņojumu, gan attēlu.

Foto:

 

Sieviete piebilda, ka, viņasprāt, šis vēstījums nav īpaši oriģināls, jo Ventspils ir maza pilsēta, taču viņa izceļ sociālo tīklu spēku, kas ir neizmērāms. Viņa no sirds izteica pateicību labajam cilvēkam, kurš bija izpildījis šo labo darbu, jo tajā brīdī viņai bija jāmēro garš ceļš uz mājām. Viņa sirsnīgi pateicās par to, ka kāds bija atstājis lapiņu zem vējstikla slotiņas ar brīdinājumu pārbaudīt automašīnas riepu.

Sieviete akcentēja, ka šim cilvēkam bija izteikta apņēmība, jo, kā viņa atzīmēja, šobrīd ne katrs cilvēks automašīnā ir aprīkots ar pildspalvu un papīru, un tas ir raksturīgs tikai nelielai cilvēku grupai.

Ja šis notikums nebūtu novērots un fiksēts, ka ritenis ir bojāts, iespējams, ka situācija būtu attīstījusies pavisam citādi.

Mums ir jāpriecājas, ka starp mums ir tādi labi cilvēki, un visiem jāņem viņu rīcība kā piemērs.

Īpašs sveiciens Ventspilniekiem! Šķiet, ka jūsu pilsētā dzīvo ļoti sirsnīgi cilvēki, kas ar savu labestību un rūpēm par apkārtējiem patiešām izceļas. Paldies, ka jūs iedvesmojat un rādāt ceļu citiem ar savu piemēru!

Citi cilvēki komentāros dalījās ar līdzīgiem stāstiem un attēliem, kas pierāda, ka arī citi ir snieguši palīdzīgu roku. Ir svarīgi, ka arī Ventspilī notikušas šādas labas darbības.

Foto:

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment