Sirds automašīnas apakšā – kāpēc daudzi autovadītāji sāka to piekārt, un ko tas nozīmē

Pamatojoties uz šo loģiku, gredzenam būtu jāvelkas pa brauktuvi un jāizdara atbilstoši trokšņi. Pēc tam tsurikawa aktīvi izmantoja dažādas bandas Japānas mafijas pirmsākumos. Pēc dažādu formu un krāsu aksesuāriem bija iespējams identificēt konkrētās bandas transportlīdzekli.

Kultūra piekārt dažādus riņķus uz aizmugurējā bampera sāka izplatīties arī citās valstīs. Arī mums ir tūkstošiem JDM (japāņu automobiļi ar labās puses piedziņu) entuziastu, kas pārņem tradīcijas no Uzlecošās saules zemes.

Laika gaitā tsurikawa zaudēja jebkādu precīzu nozīmi. To sāka uzstādīt visur, pat ja automašīnas izcelsmes valsts nav Japāna. Patiesībā šis aksesuārs kļuva par populāru rotaslietu, lai izceltos uz ceļa.

Tagad parastie gredzeni ir reti sastopami, jo tos ir aizstājusi sirds. Šo tuningu sauc arī par tsurikawa, taču tam gandrīz nav nekāda sakara ar to, kāds tas bija sākotnēji.

Plastmasa izskatās kā jauna: kā bez investīcijām atgriezt automašīnas salonu rūpnīcas melnā krāsā

Pirmkārt, mums ir jāsaņem veļas ziepju gabals. Optimālais risinājums bija produkts ar taukskābju saturu 65%, bet der arī 72%. Šajā posmā nevajadzētu ietaupīt naudu un izvēlēties vispieejamāko variantu, jo lētu ziepju kvalitātes līmenis ne vienmēr atbilst cerībām (tās vienkārši slikti puto). Labāk ir izvēlēties kaut ko no vidējās cenu kategorijas, jo pārmaksa būs neliela. Ja mājās jau ir ziepes, tad ņem.

Piepildiet esošo trauku ar siltu ūdeni un paņemiet piemērotu sūkli. Samitriniet sūkli ūdenī, pēc tam berzējiet to ar veļas ziepēm. Iegūtās putas izklājam pa visu plastmasas virsmu automašīnas salonā. Veļas ziepes var izmantot arī ādas tīrīšanai, ja pēc tam to pārklājat ar īpašu kondicionieri. Atstājiet putas 2-3 minūtes, lai tām būtu laiks iedarboties uz netīrumiem.

Lasi vēl: Sabojāsiet visu mēslojumu un nodarīsiet tikai kaitējumu – kuru koku lapas nedrīkst likt kompostā

Nākamajā posmā apbruņojieties ar mīkstu suku un ar apļveida kustībām berziet putas. Nepielietojiet pārmērīgu spēku: pat ar nelielu triecienu var pietikt, lai “paceltu” nogulsnes no virsmas. Acu priekšā pamanīsi, kā šķietami ne pārāk netīrā plastmasa kļūst mazliet tīrāka. Putas uzreiz pārvēršas no gaišas uz tumšu, jo tās savāc nosēdumus.

Tagad atliek tikai noņemt putas, izmantojot mikrošķiedru, un novērtēt rezultātu. Veļas ziepju paliekas nomazgā ar tīru ūdeni. Efektu var uzlabot, uzklājot speciālus pulēšanas līdzekļus automobiļu plastmasai. Izmantojot šo produktu, nebūs grūti atgriezt polimēra virsmu tādā izskatā, it kā tā būtu tikko iznākusi no rūpnīcas.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment