Sirseņu pūznis: laimīgs atradums, par kuru var tikai priecāties. Es runāju par reāliem veidiem, kā gūt labumu

Ja jums ir paveicies atrast sirseņu pūzni un jums ir vasarnīca, tad atradums ļoti noderēs! Ja tev nav vasarnīcas, tad vari iepazīties ar sirseņu mājas ārstniec***ajām īpašībām, tās ir unikālas. Šodien mēs apskatīsim priekšrocības, ko var iegūt vasaras iedzīvotājs.

Parasti, atklājot sirseņu pūžņus, uzreiz gribas pēc iespējas ātrāk no tās atbrīvoties, jo daudzi vienkārši nezina par dabiskā materiāla īpašībām, bet ir izjutuši sekas, ko rada saskarsme ar tās iemītniekiem. Pieskaroties materiāls šķiet kā papīrs vai vaļīgs kartons. Tas ir saistīts ar faktu, ka kukaiņi būvniecībai izmantoja mazus koka gabalus.

Sirseņi no tām veidoja bumbu, vienlaikus eļļojot to ar siekalām. Pēc savas būtības šie indivīdi ir maksimāli tīri, par ko zinātnieki tiek uzskatīti par kārtībniekiem. Lai kur arī atrastos viņu mājvieta, viņi to iztīrīs 100%, iznīcinot visus parazītus iekšpusē, ārā, apkārt, vienlaikus attīrot koksni no patogēniem. Sterilitāte ligzdas iekšienē ir sirseņu  galvenais uzdevums.

Ja atrodat aktīvu ligzdu ar dz***em kukaiņiem, un tas jums netraucē, tad vienkārši netraucējiet to līdz rudenim, tad, tukšā, tā kalpos par labu.

Aplejiet olas ar etiķi un tās acumirklī kļūs par delikatesi. Daudzi dzenas pēc šīs receptes, bet jūs skriesiet pēc dillēm!

Fakts ir tāds, ka peles baidās no sirseņiem vairāk nekā kaķi, tās nekad neskrien tur, kur ir ag***īvu kukaiņu smarža. Gra***jiem šis noteikums ir noteikts ģenētiskā līmenī.

Lai pasargātu dārza stādījumus no gr***ēju uzbr***miem ziemas laikā, stumbriem jāpievieno sasmalcināts pulveris, kas iegūts, samaļot pūzni. Burtiski pietiek ar pāris tējkarotēm, lai apstrādātu lielu stādu. Lai putekļus neaizpūstu vējš, virsū var uzklāt mulčas kārtu, un vienkāršākais veids ir vienkārši apkaisīt augsni ar lapām.

Lasi vēl: Mūžībā aizgājis viens no slavenākajiem latviešu sporta komentētājiem: Viņa vārds kļuvis par leģendu

Lai saglabātu ražu, kas atrodas pagrabā, ar to pašu pulveri vajadzētu apkaisīt uzglabātos produktus vai plauktus. Jo vairāk pulvera tiks pievienots, jo precīzāk tas darbosies. Nekādu ķimikāliju, līmes vai peļu slazdu – daba visu izdarīs pēc iespējas cilvēcīgāk.

Lauku mājas sausajā tualetē valdīs paradīzes dārza smarža: viena viegla viltībiņa!

Ligzdas ir dažāda izmēra, ja gadās atrast tādu, kuras tilpums ir 40 litri, jums ir paveicies!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment