Pagatavošanas metode:
1. Uzvāra jaunos kartupeļus. Verdošajam ūdenim pievieno nedaudz sāls, liek iekšā kartupeļus un vāra, līdz tie kļūst mīksti.
2. Pannā uzkarsē nedaudz augu eļļas. Pievieno malto gaļu un, mīcot ar lāpstiņu, cep, līdz tā kļūst zeltaini brūna. Pēc garšas gaļai pievieno garšvielas, sāli un piparus.
3. Ķiplokus nomizo, sasmalcina un pusi no tiem pievieno maltajai gaļai pannā. Apcep visu vēl dažas minūtes.
Lasi vēl: Maigs, pufīgs, mutē kūstošs un ne grama miltu: šis ir garšīgākais biezpiena sacepums, kādu jebkad biju baudījis! Recepti man iedeva drauga mamma
4. Tīrā pannā uzkarsē piciņu sviesta, un kartupelīšus apcep sviestā. Ja jums ir mazi kartupelīši, apcep tos veselus. Pēc tam no citas pannas (vai arī izcepāt gaļu un atlikāt malā) – ielieciet pannā pie kartupeļiem malto gaļu un visu kārtīgi sajauciet.
5. Krējumu liek trauciņā, tur pievieno otru pusi sasmalcinātus ķiplokus, sāli, piparus – pēc garšas. Visu maisa, līdz masa kļūst viendabīga. Pēc tam šo krējuma mērcīti pievieno pannā kartupeļiem un kārtīgi samaisa.
Viss! Izcilais ēdiens ir gatavs! Pasniedziet kartupeļus karstus, pārkaisītus ar svaigām dillītēm.
Viņas vienmēr būs vienas: sievietēm ar šiem skaitļiem dzimšanas datumā nav lemts atrast mīlestību