4. Tālāk liek olas un samaisiet kāpostu maisījumu.
5. Tad pievieno miltus un vēlreiz visu kārtīgi samaisa.
6. Cepšanas pannā ielej augu eļļu un kārtīgi uzkarsē. Izklāju kāpostu maisījumu un ar karoti vienmērīgi izklāju pa visu pannas virsmu. Pēc tam pārklājiet pannu ar vāku, uzlieciet uguni uz zemu un apcepiet kāpostus 10 minūtes.
7. Tad es apgriežu kāpostu sacepumu uz otru pusi, izmantojot lielu šķīvi.
8. Uz kāpostu pamatnes liek vārītas desas aplīšus.
9. Uz desas liek tomātu šķēles.
10. Tad es pārkaisu ar cieto sieru, kas sarīvēts uz smalkās rīves. Pārklājiet pannu ar vāku un paturiet kāpostu sacepumu uz mazas uguns zem vāka vēl apmēram 10-15 minūtes).
11. Beigās apkaisu ar dillēm un pasniedzu galdā.
Labu apetīti! Garšīgs un apmierinošs kāpostu sacepums ir gatavs. Šo ēdienu pasniedzu ar skābo krējumu.
Sastāvdaļas:
Kāposti – 700 g
Olas – 2 gab
Milti – 3 ēd.k.
Vārīta desa – 150 g
Tomāts – 1 gab
Siers – 120 g
Sāls – 1 tējk.
Piparu maisījums – 1 tējk.
Paprika – 1 tējk.
Dārzeņu eļļa
Dilles
Šo ēdienu mīl gan pieaugušie, gan bērni. Noteikti izmēģini šo ēdienu un dalies ar savu viedokli komentāros!
Tevi noteikti interesēs
- Pašizsējas puķes nav sliktākas par petūnijām: tās zied īpaši krāšņi, bet par stādiem uz palodzes var aizmirst uz visiem laikiem
- Viesturs(62) atnesa trīs tulpes un šokolādes tāfelīti – vai īsts kavalieris tā darītu, sūrojās Velta
- Ielūdzu vīrieti (52) pie sevis Jelgavā, lai kopā uzceptu piparkūkas — nepagāja ne piecas minūtes, kad viņš jau bija prom: stāstu, kas nogāja greizi
- Pāvels Globa nosauc piecas zodiaka zīmes, kuras no 24. decembra apbalvos visums, kad Venēra ieiet Mežāzī
- Daudzi cilvēki tikai tagad uzzina, kāpēc ziemas cepurēm patiesībā ir pūkainie bumbuļi — tie nav domāti tikai skaistumam
- Es pajautāju vecmāmiņai, ko viņi ēda Jaunajā gadā PSRS; 7 ēdieni, kas atšķiras no mūsdienu ēdieniem
















