Šīs kotletes izkūst mutē; Vienkārša recepte sulīgu kotlešu pagatavošanai pusdienām vai vakariņām

Kotletes mūsdienās var iegādāties jebkurā pārtikas veikalā. Tās pieejamas saldētas, gan neiesaiņotas, gan iepakotas. Pēc iegādes atliek tikai tās apcept.

Tomēr, veikalā pirktu kotlešu garša ir ievērojami atšķirīga no tām, ko gatavo mājās vai pasniedz restorānos. Šīm kotletēm bieži ir neizteiksmīga tekstūra un pietrūkst bagātīgas garšas.

Tas notiek tāpēc, ka gaļa ilgstoši bijusi saldēta. Turklāt, ir grūti zināt, no kā sastāv veikalā iegādātās kotletes. Iespējams, ka izmantotā gaļa nav kvalitatīva.

Tāpēc labāk ir gatavot kotletes pašiem mājās. Mēs piedāvāsim jums recepti, kā pagatavot sulīgas vistas kotletes.

Vistas gaļa ir dabiski maiga un viegli sulīga, it īpaši, ja tai tiek pievienotas saistvielas. Tas nodrošina patīkamu un mīkstu konsistenci, kas labi sader ar dažādiem piedevām un mērcēm. Vistas gaļai ir maiga un neitrāla garša, kas viegli uzsūc garšvielas un garšaugu aromātus. Tas nozīmē, ka vistas kotletes var pielāgot dažādām garšu paletēm, pievienojot dažādas garšvielas, zaļumus, ķiplokus vai citas sastāvdaļas.

 

 

Precīzas sastāvdaļas atradīsi raksta beigās!

 

Vistas kotlešu pagatavošana:

No maizes noņemiet garoziņu. Maizes mīkstumu pārlej ar 150 ml piena un atstāj piesūkties. Tikmēr sīpolu sagriež pusgredzenos, apcep pannā ar augu eļļu.

Sīpolu karamelizē, tam pievieno rupji sakapātas ķiploka daiviņas. Karamelizētajiem sīpoliem pievieno sviestu, koriandru, asos piparus, melnos piparus, sāli un samaisa.

 Galvenās lietas gan tikai seko.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment