Šīs kotletes mēs apēdam tieši no pannas – izmantoju vienu maziņu triku, kas nodrošina, ka tās vienmēr man sanāk sulīgas

Šī sastāvdaļa ir – pievienoju saldētu sviestu, kas sarīvēts uz rupjās rīves. Šī tad arī ir mana mazā viltībiņa!

Kamēr uzsilst panna, veidoju kotletes. Uz plaukstas uzlieku ēdamkaroti maltās gaļas, apviļāju rīvmaizē un piešķiru kotletēm formu.

Cepu kotletes pannā uz mērenas uguns aptuveni 4 minūtes no katras puses, līdz tās kļūst zeltaini brūnas. Es neizmantoju vāku, lai nodrošinātu, ka kotletes ir kārtīgi izcepušās.

Gatavās kotletes lieku uz papīra dvieļa, lai notecinātu liekos taukus.

Izdodas neticami gardas un sulīgas kotletes, kas lieliski papildinās jebkuras pusdienas vai vakariņas.

Sastāvdaļas:

500 grami maltās gaļas (vistas, liellopu, cūkas);

1 ola;

1 sīpols (100 grami);

2-3 daiviņas ķiploka;

100 grami baltmaizes mīkstuma (plus piens);

1 ēdamkarote krējuma;

50 grami saldēta sviesta;

Sāls, pipari pēc garšas;

Rīvmaize panēšanai.

Ja tevi ieintriģēja šī lieliskā recepte, atzīmē rakstu ar “patīk” un dalies ar to sociālajos tīklos. Priecāsimies arī par taviem komentāriem, īpaši, ja esi kotlešu fans!

Ko nozīmē mazā zivtiņa uz automašīnas aizmugures — izskaidrojam tās patieso nozīmi