Pat visparastākā šķīstošā kafija nav produkts, kuru būtu nepieciešams lietot ikdienā uzturā. Noskaidrot to, vai Jūs dzerat kaut ko labu vai patiesu indi, ir ļoti viegli. Tikko pagatavotā kafijā iepiliniet pāris pilienus joda.
Ja manāt, ka Jūsu tasītē esošais dzēriens kļūst zilgans, tas nozīmē, ka šī ir zemas kvalitātes kafija ar visdažādākajiem piemaisījumiem. Tajā patiesībā atrodas pelavas, mieži, auzas, citi graudaugi, ozolzīļu pulveris, stabilzatori un mākslīgais kofeīns.
Tevi arī varētu interesēt
Lai uzzinātu, kādēļ šķīstošā kafija ir kaitīga un ar ko labāk to aizstāt, šķir nākamo lapu!
Tevi noteikti interesēs
- Tas sāksies no 16. augusta: Latvijas sinoptiķiem sliktas ziņas par gaidāmo laiku šajā nedēļas nogalē un nākošās nedēļas sākumāby Laura Andersone
- Latvijas eksperts iesaka veikalos nepīkstināt bankas kartes – skaidro kāpēc tas ir tik būtiskiby Sandra Vīgante
- Atstāju čeku Rēzeknē veikalā un gandrīz pazaudēju visu naudu uz kartes – kāpēc tagad vienmēr čeku ņemu līdziby Sandra Vīgante