Pat visparastākā šķīstošā kafija nav produkts, kuru būtu nepieciešams lietot ikdienā uzturā. Noskaidrot to, vai Jūs dzerat kaut ko labu vai patiesu indi, ir ļoti viegli. Tikko pagatavotā kafijā iepiliniet pāris pilienus joda.
Ja manāt, ka Jūsu tasītē esošais dzēriens kļūst zilgans, tas nozīmē, ka šī ir zemas kvalitātes kafija ar visdažādākajiem piemaisījumiem. Tajā patiesībā atrodas pelavas, mieži, auzas, citi graudaugi, ozolzīļu pulveris, stabilzatori un mākslīgais kofeīns.
Lai uzzinātu, kādēļ šķīstošā kafija ir kaitīga un ar ko labāk to aizstāt, šķir nākamo lapu!
Tevi noteikti interesēs
- Novietojiet dobēs plastmasas ūdens pudeles – interesants augu saglabāšanas triksby Anete Vītola
- 24 gadu vecumā aizsaulē devies vietnes ”Tik Tok” zvaigzne un satura veidotājsby Sandra Ločmele
- Personības tests. Izvēlies sev tīkamāko mājiņu un uzzini, ko tā vēsta par tavu iekšējo pasauliby Rinalds Bergmanis