Pat visparastākā šķīstošā kafija nav produkts, kuru būtu nepieciešams lietot ikdienā uzturā. Noskaidrot to, vai Jūs dzerat kaut ko labu vai patiesu indi, ir ļoti viegli. Tikko pagatavotā kafijā iepiliniet pāris pilienus joda.
Ja manāt, ka Jūsu tasītē esošais dzēriens kļūst zilgans, tas nozīmē, ka šī ir zemas kvalitātes kafija ar visdažādākajiem piemaisījumiem. Tajā patiesībā atrodas pelavas, mieži, auzas, citi graudaugi, ozolzīļu pulveris, stabilzatori un mākslīgais kofeīns.
Lai uzzinātu, kādēļ šķīstošā kafija ir kaitīga un ar ko labāk to aizstāt, šķir nākamo lapu!
Tevi noteikti interesēs
- Murgs sāksies 6. jūlijā un turpināsies 30 dienas pēc kārtas: sinoptiķi pastāstīja, kam jāgatavojasby Sandra Vīgante
- Tomāti ziemai: lieliska un vienkārša recepte, kurā nekas nav jāsterilizēby Laura Andersone
- Personības tests, kurā līnijas uz rādītājpirksta daudz pastāstīs par tavu raksturu un likteniby Ļena Sokolova