Pat visparastākā šķīstošā kafija nav produkts, kuru būtu nepieciešams lietot ikdienā uzturā. Noskaidrot to, vai Jūs dzerat kaut ko labu vai patiesu indi, ir ļoti viegli. Tikko pagatavotā kafijā iepiliniet pāris pilienus joda.
Ja manāt, ka Jūsu tasītē esošais dzēriens kļūst zilgans, tas nozīmē, ka šī ir zemas kvalitātes kafija ar visdažādākajiem piemaisījumiem. Tajā patiesībā atrodas pelavas, mieži, auzas, citi graudaugi, ozolzīļu pulveris, stabilzatori un mākslīgais kofeīns.
Lai uzzinātu, kādēļ šķīstošā kafija ir kaitīga un ar ko labāk to aizstāt, šķir nākamo lapu!
Tevi noteikti interesēs
- Aizmirstiet par mitrumu uz visiem laikiem: kā viegli sausināt gaisu slikti vēdināmā telpāby Rinalds Zembergs
- Par rudens vētrām un dramatiskām pārmaiņām: meteorologs Toms Bricis nācis klajā ar jaunākajām laika ziņāmby Laura Andersone
- Slēptie “slazdi” jūsu dārzā: 6 vietas, kur zinoši dārznieki nekad nestāda savus ziemas sīpolusby Laura Andersone