Šis relaksācijas vingrinājums garantē aizmigšanu 60 sekunžu laikā!

Kā elpošanas tehnika 4-7-8 var palīdzēt jums aizmigt?

Katrs no mums kaut reizi mūžā ir izjutis to, kā ir, ka naktī nevar aizmigt, turklāt iemesli tam ir daudz un dažādi: reizēm satraucamies par to, kas sagaida mūs nākamajā dienā, pārdzīvojam jau piedzīvoto, dažreiz tas tiešām vienkārši ir bezmiegs. Lai vai kādi būtu iemesli, mums ir padomā kāda metode, kas ļaus labot miega problēmas. Tā ir pavisam vienkārša un ļoti laba metode ar nosaukumu “metode 4-7-8”, kuras dēļ jūs aizmirsīsiet, kas ir miega traucējumi.

Lai izmantotu šo metodi, no sākuma nepieciešams mierīgi veikt izelpas caur degunu 4 sekunžu garumā. Pēc tam ievilkto gaisu noturiet plaušās kādas 7 sekundes, bet pēc tam veiciet mierīgu un lēnu izlepu caur muti tā, lai izelpa ilgtu 8 sekundes. Atkārtojiet šo elpošanas vingrinājumu tikilgi, līdz iemigsiet. Jā, mēs saprotam, ka tā ir ļoti vienkārša metode, kas šķiet nestrādājam, taču pamēģiniet, jo tā tiešām strādā! Izmēģiniet šo metodi, jo tā ne tikai ļaus jums iemigt, bet arī kārtīgi izgulēties.

Tad kā tieši strādā šī metode “4-7-8”? Ja jūs kaut kas nomoka vai arī darbā bija pavadīta ilga, strespilna diena, ir tikai loģiski, ka pēcāk naktī vairākas stundas no vietas nav iespējams iemigt, jo jūs joprojām esat saspringti. Kādēļ? Jo jūsu piedzīvotās emocijas paaugstināja adrenalīna līmeni asinīs, turklāt šī iemesla dēļ jūsu elpošana kļūst biežāka un ne tik dziļa. Metode “4-7-8” iedarbojas uz jūsu ķermeni kā nomierinoš līdzeklis. Šī metode palīdzēs jums palēnināt elpošanu, kas šādā veidā normalizēs arī sirdsdarbību.

Tas viss tik ļoti nomierina ķermeni, ka tas teju tūdaļ arī iemieg. Turklāt metode “4-7-8” derēs ne tikai tad, kad vēlaties aizmigt, bet arī lai nomierinātos kaut dienas vidū. Šī metode palīdz jums pilnībā koncentrēties uz savu elpošanu, kas atslābina jūsu centrālās nervu sistēmas saspringumu, novēršot trauksmes sajūtu.

Atbrīvošanās no lieka stresa un nemiera atslābina visu jūsu ķermeni tik ļoti, ka tās efekts atgādina anestēzijas iedarbību.

Ja jūs nakts vidū vairākas reizes pamostaties, jo jūs kaut kas satrauc, jūs par kaut ko konkrētu aizdomājaties, metode “4-7-8” jums viennozīmīgi palīdzēs. Tā ir droša metode iegūt tik daudz pilnvērtīga miega, cik jums ir nepieciešams.

Lasi vēl: Izdzer šo un Tu naktī varēsi gulēt kā zīdainis; Salds miegs teju garantēts

Avots: fithacker.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment