ŠIS sarkanā sīpola dzēriens pilnībā attīrīs tavas nieres 2 nedēļu laikā!

Sastāvs:

Sīpols 2 gab.
Citroni 2 gab.
Pētersīļi – 3 zariņi
Ūdens 2 litri

Sagatavošanas metode:

Ielejiet ūdeni pannā un sildiet to, līdz tā vārās. Tad nomizojiet un sagrieziet sīpolu mazos gabaliņos. Pievienojiet sasmalcināto sīpolu vārošajam ūdenim. Tagad pievienojiet pētersīļus un sulu, izspiestu no 2 citroniem un lieciet nostāvēties uz 2 stundām. Atdaliet dzērienu no biezumiem.

2 litrus šī dzēriena var sadalīt 5 vai 6 porcijās. Tā kā diurētiskās īpašības ir ļoti efektīvas, mums šo līdzekli jālieto tikai 3 dienas nedēļā. Turklāt mēs atkārtojam šo procesu kopumā 1 vai 2 nedēļas. Viss būs atkarīgs no nepieciešamā detoksikācijas līmeņa.

Šīs ārstēšanas laikā jums jāierobežo nātrija uzņemšana sāls formā. Ja jūs to nedarīsiet, tas neļaus jums pilnībā attīrīt nieres. Tāpat vajadzētu izvairīties no piesātinātiem taukiem, cukuriem utt. Gluži pretēji, vajadzētu uzņemt daudz augļu un dārzeņu. Pupas, sēnes un zivis arī ir laba izvēle.

Svarīgi: šis līdzeklis var izraisīt nevēlamu reakciju pacientiem, kuri cieš no skābes refluksa un kairinājuma. Tā arī nav ieteicama cilvēkiem ar hipertensiju, jo tas parasti pazemina asinsspiedienu.

Lasi vēl: Attīri savu limfātisko sistēmu. Atklāsim kā to izdarīt!

Avots: fithacker.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment