Šis vīrs izdarīja briesmīgāko, ko varēja izdarīt – un tas viss mīļākās dēļ!

Labi zināms amerikāņu ārsts no Jūtas štata tika notiesāts uz 17 gadiem par savas sievas slepkavību, ar kuru kopā viņš bija nodzīvojis 20 gadus un radījis 8 skaistus bērnus. Viņš pats savai sievai iedeva navējošu sedatīvu un pretsāpju preparātu devu, atstājot viņu mirstam vannā.

Par sākotnējo Mišelas nāves iemeslu uzskatīja problēmas ar asinsspiedienu, kas radās pēc plastiskās ķirurģijas sejas ādas nostiepšanai. Martins zināja, ka viņa sieva ļoti riskē, dodoties uz šo operāciju, taču viņš tik un tā uzstāja, lai viņa to veic. Mišela piekrita, lai beidzot pārtrauktu nemitīgos strīdus par šo jautājumu. Šāds lēmums prasīja viņai dzīvību.

2

1
Martins un Mišela ar ģimeni

Taču šaubas izraisīja pilnīgi kas cits. Pēc savas sievas nāves Martins mājās atveda bērniem auklīti. Būtībā jau tajā nekā traka nav, taču vecākās meitas pamanīja dīvaino tēva uzvedību: viņš nemaz nebēdāja par sievas nāvi, pēcāk tika iesaistīts arī seksa skandālā ar šo pašu auklīti. Tikai mēnesi pēc savas sievas bērēm, Martins uzdāvināja auklītei Gibsijai Vilai septiņu tūkstošu vērtu saderināšanās gredzenu.

Lasi vēl: Vājprāts – māte nogalina meitu, barojot viņai narkotikas, lai varētu darīt ŠO!

2
Auklīte Gibsija Vila

3

Šie dīvainie atgadījumi izraisīja iemeslus pārbaudīt Mišelas patiesos nāves iemeslus (sākotnējā versija – sirdslēkme), kuru pārbaudes laikā atklājās, ka šajā traģēdijā Martins ir pielicis savu roku. Tikai piecus gadus pēc slepkavības ārstam izvirzīja apsūdzību slepkavībā.

4

Spriedums tika paziņots 7 gadus pēc sievietes nāves: 58 gadus vecajam Martinam par slepkavību ar nolūku piesprieda brīvības atņemšanu līdz 15 gadiem, klāt vēl piespriežot no 1 līdz 15 gadiem par tieslietu obstrukciju. Tiesnesis paziņoja, ka sodi tiks piemēroti viens pēc otra, nevis vienlaicīgi.

Paskatoties uz viņas vīru, kurš izdarīja šo drausmīgo noziegumu, es nespēju nedomāt par savu māsu,” tā teica mirušās māsa. Viņa pagriezās pret Martinu un teica: “Martin, tev neizdevās aizmukt nesodītam.” Bet viņš atbildot vien pasmaidīja, kas visiem izraisīja lielu sašutumu. Ir zināms, ka Martina meitas vēlējās, lai tēvs izciestu pēc iespējas bargāku sodu.

Tiesa vēlāk spriedīs – piespriest vīrietim tikai 17 gadus vai vairāk. Taču mums joprojām nav izdevies atrast atbildi – kādēļ? Kādēļ tā bija jādara? Vai tad tiešām pie visa vainīga bija par 20 gadiem jaunākā Gibsija Vilsa un viņu savītais romāns, kas neilga pat gadu?

Lūk, tāds ir šis stāsts! Mēs tā arī nesaprotam, kā ārsts, kura uzdevums ir glābt cilvēku dzīvības, spēja atņemt dzīvību sev tik tuvam cilvēkam.

Avots: ofigenno.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment