Šīs mazās šokolādes bumbiņas pārsteidz ar krēmīgu iekšpusi un garšu, kas ir vienkārši labāka par jebkuru kūku. Nav sarežģītu soļu – tikai tīra šokolādes laime katrā kumosā
Ideāli katram gadījumam: kā uzkoda, pie kafijas vai kā salda dāvana. Ideāli piemērots ar Mārtiņdienas gadatirgum. Saglabā šo recepti nākamajam gadam.
Šajos attēlos es tev parādīšu soli pa solim, kā tu vari šīs krēmīgās šokolādes bumbiņas viegli pagatavot mājās.
✨ Kāpēc tu iemīlēsi šo recepti:
✅ Krēmīgas, šokolādes un neatvairāmas
✅ Ātri pagatavojamas
✅ Ideālas viesiem, ģimenei vai pašam sevis palutināšanai
💬 Raksti man komentāros, kā tās tev garšoja – esmu ziņkārīgs! Precīzas sastāvdaļas atradīsi raksta beigās.
Pagatavošana:
Ņem 3 olas, liekam tās bļodā.
Pievienojam cukuru, šķipsniņu sāls
Sakuļam ar mikseri
Pievienojam masai izkausētu sviestu
Pieberam kakao un cepamo pulveri
Samaisīto masu pievienojam sakultajai olu un sviesta masai
Uzmanīgi cilājot samaisām
Gatavo masu liekam ar sviestu iesmērētā formiņa un cepam 170 grādos
Gatavojam bumbiņu pildījumu. Mascaponi, izkausētu balto šokolādi, tējkaroti vaniļas ekstrakta liekam bļodā
Pievienojam kokosriekstu skaidiņas
No gatavās masas veidojam bumbiņas
Pa to laiku mūsu biskvīts ir izcepies. Liekam atdzesēties
Kad biskvīts atdzisis salaužam to gabaliņos un ievietojam blenderī
Tālāk gatavosim šokolādi ar ko pārliet mūsu bumbiņas, jo tai arī nepieciešams laiks nedaudz atdzist
Kas masa sāk vārīties vāram vēl vismaz 3-4 minūtes. Ja vēlaties ļoti biezu šokolādi, var vārīt arī 10 minūtes visu laiku maisot
Šokolādes masu atdzisinām un pievienojam māsu sablenderēto biskvītu
Ar karoti veidojam plācenīšus
Iekšā ieliekam mūsu baltās bumbiņas
Izkausējam šokolādi ūdens peldē
Lasi vēl: Maigā franču rulete 5 minūtēs – pilnīgi kūst mutē; viesi slavēs un prasīs papildporciju
Sastāvdaļas (10–12 šokolādes bumbiņām):
• 3 olas
• 100 g cukura (½ tase)
• 1 šķipsna sāls
• 80 g miltu (⅔ tase)
• 20 g kakao pulvera (gandrīz ¼ tase)
• 2 g cepamā pulvera (½ tējkarote)
• 30 g izkusušas sviesta (⅛ tase)
Šokolādes masai:
• 40 g kakao pulvera (½ tase)
• 40 g cukura (¼ tase)
• 100 g sviesta (½ tase)
• 180 ml piena (¾ tase)
Glazūrai:
• 160 g šokolādes (1 tase, sasmalcināta)
• 15 g augu eļļas (1 ēdamkarote)
Pildījumam:
• 200 g mascapone (¾ tase)
• 50 g baltās šokolādes (⅓ tase, sasmalcināta)
• 1 tējkarote vaniļas ekstrakta
• 20 g kokosriekstu skaidiņu (¼ tase)
Cept 30–35 minūtes pie 170 °C (338 °F).
💕 Ja tev patīk šī recepte, atstāj like 👍
































