“Skaistule jau no mazotnes”: kā izskatījās Bridžita Makrona savā jaunībā

Bridžita vienmēr ir bijusi īsta skaistule!

Bridžita Tronjē piedzima šokolādes ražotnes un konditorejas tīkla īpašnieka Žana Tronjē ģimenē. Bridžita bija jaunākā no sešiem bērniem.

Turīgā Tronjē ģimene 1872. gadā apmetās Amjēnā. Ģimene nodarbojās ar šokolādes un slaveno Amjēnas cepumu – “makarūnu” ražošanu.

Šis bizness ģimenei joprojām ik gadu sniedz četrus miljonus eiro lielus ienākumus.

Bridžita apprecējās ar Makronu 2007. gada 20. oktobrī. Kāzās piedalījās viņas meitas. Neskatoties uz ne mazo vecuma atšķirību, laulātie izskatās laimīgi un iemīlējušies.

Tā kā Bridžita Makrona ieguva pasaules atpazīstamību jau diezgan pieklājīgā vecumā, kļuva interesanti paskatīties, kā viņa izskatījās bērnībā un jaunības gados.

Bridžitai bija 5 brāļi un māsa. Viņa ieguva izglītību humanitārajās zinātnēs un strādāja par franču un latīņu valodu pasniedzēju.

1993. gadā par viņas skolnieku kļuva Emanuēls, bet gadu vēlāk starp viņiem sākās romāns. Pusaudža vecāki bija pret šādām attiecībām un aizsūtīja viņu uz citu mācību iestādi. Tomēr mīlnieki turpināja sazināties. Un tas nav pārsteidzoši, jo Bridžita vienmēr ir bijusi īsta skaistule!

2006. gadā Bridžita izšķīrās no vīra un gadu vēlāk apprecējās ar Makronu.

Lasi arī: Līdzīgs Putinam. Parādījušies Aļinas Kabajevas dēla fotogrāfijas, kurās redzama izteikta līdzība ar Krievijas prezidentu

P.S. Makronu pāris ir īsts piemērs tam, ka īstai mīlestībai nav nekādu robežu! Vai piekrītat?

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment