“Skudras ir izbēgušas un vairs nenāks.” Pusaizmirsta PSRS metode, kā uz ilgu laiku atbrīvoties no kaitīgām skudrām

Pavasaris nes sev līdzi gan prieku – maija brīvdienas ar šašliku un pirmajiem dārza darbiem -, gan pamatu bažām. Ar karstumu vietnē un mājā parādās skudras – mazi un ļoti nekaunīgi kukaiņi, kas dažu dienu laikā var sabojāt visu lauku mājas dzīvi.

Es pastāvīgi cīnos ar skudrām dārzā un mājā. Nopirku dažādas i****s, bet tās iedarbojas tikai uz laiku. Mēneša laikā skudras bija turpat. Turklāt es pamanīju, ka laika gaitā kaitēkļi pierod pie produkta un kļūst mazāk efektīvi.

Situāciju palīdzēja labot tikai viens padoms – no vecā kaimiņa, kurš ieteica kādu viltīgu metodi no PSRS. Tajos laikos nebija spēcīgu insekticīdu, izņemot slavenos putekļus vai dihlofosu, un cilvēki iemācījās tikt galā ar skudrām, izmantojot tautas līdzekļus, nekaitējot ķermenim. Es jums pastāstīšu visus patiešām darbojošos PSRS skudru atbaidīšanas līdzekļus bez ķīmiskām vielām, kurus var izmantot, ja jūsu mājā ir bērni un kaķi.

Metode ir radikāla, bet efektīva

Nesmejies, bet tas darbojas 100%. Tiesa, sievietes to nevar – piezvani vīram, un viņš visu izdarīs. Lūk, kas jums jādara. Sagaidiet sausu laiku, lai tas būtu sauss un silts 3-4 dienas. Vakarā, kad kļūst tumšs un skudras jau ir atgriezušās mājās skudru pūznī, atliek to izrakt un ļoti ātri pārvietot prom no vietas, izmantojot dārza ķerru.

Šis darbs ir fiziski grūts, un tajā var jūs iekost skudras. Bet, ja jūs darāt visu pareizi, tie ilgu laiku neparādīsies. Viņi neatgriezīsies, jo strādnieku skudras vienmēr aizsargā savu “karalieni” ar olu sajūgu un no viņas neizbēgs.

Sāls

Atmetiet savu žēlumu, jo skudras vietnē ir bīstamas nevis pašas par sevi, bet arī tāpēc, ka tajās aug ļaunprātīgs dārza kaitēklis – laputis. Ja jūs nepārtraucat skudrām dzīvot savā zemē, tad pavisam drīz visus augus klās laputis un jums būs jāatvadās no ražas.

Ņem 1 kg parastās sāls un izšķīdina to 10 litros karsta ūdens. Karsti – tieši tā, lai sāls pēc iespējas ātrāk izšķīst, neatstājot nogulsnes. Šo stipro sāls šķīdumu skudru pūznī jāielej vakarā, kad kukaiņi atgriežas nakšņot.

Šo minerālu var ieliet arī skudru bedrēs, neatšķaidot sāli ar ūdeni. Šajā gadījumā tie kukaiņi, kas nemirst, var vienkārši paņemt olu karalieni un sajūgu un pārvietoties uz drošāku vietu. Vienkārši pārliecinieties, ka viņi neapmetas citur šajā rajonā.

Ziepes

300 g parasto veļas ziepju sarīvē un izšķīdina 10 litros ūdens. Pievienojiet tur 1 glāzi balinātāja vai hlora balinātāja. Visu kārtīgi samaisa un šo šķidrumu ielej skudru pūznī. Kukaiņi ļoti ātri no***s. Lai būtu drošībā, atkārtojiet šo procedūru pēc nedēļas.

Lasi vēl: Sirseņu pūznis: laimīgs atradums, par kuru var tikai priecāties. Es runāju par reāliem veidiem, kā gūt labumu

Parasto ziepju vietā var ņemt “zaļās”, tas ir, speciālās, dārza sārmainās ziepes. Parasti tas ir pieejams šķidrā veidā. Ņem pusglāzi zaļo ziepju, atšķaida 2 litros ūdens un ielej skudru pūznī. Skudras nespēs izturēt sārmu, lielākā daļa no***s pirmajās stundās pēc apstrādes.

 

 

Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment