“Skudras ir izbēgušas un vairs nenāks.” Pusaizmirsta PSRS metode, kā uz ilgu laiku atbrīvoties no kaitīgām skudrām

Ķiploki

Var ņemt gan zaļos ķiploku kātus, kas aug savā dārzā, gan gatavas galviņas ar krustnagliņām, efektivitāte būs tāda pati. Galvenais, lai ķiploki būtu svaigi.

Ņem 300 g sasmalcinātu ķiploku, vēlams blenderī. Ielej 1 litru verdoša ūdens. Atstājiet 1 stundu, līdz atdziest, un pievienojiet 5 litrus tīra ūdens. Šo šķīdumu nevajadzētu uzglabāt, pretējā gadījumā tas zaudēs efektivitāti. Izmantojiet to tajā pašā dienā. Ielejiet skudru pūznī visās ejās.

Vecmāmiņa vienmēr teica: kad pienāks laiks izrakt ķiplokus, jūs sapratīsiet, būs droša zīme.

Lai būtu droši, skudru pūzni var nedaudz apmaisīt un pēc tam pārliet ar ķiploku ūdeni. Kukaiņi nevar izturēt ķiploku smaržu, un tie, kas nemirst no ūdens, aizbēgs no jūsu vietnes, neatskatoties.

Tabaka

Jums būs nepieciešamas sasmalcinātas tabakas lapas vai tabakas putekļi. To vajag izkaisīt pa skudru pūzni un uz paša skudru pūzni, kā arī visās vietās, kur redzējāt kaitēkļus. Ja jūs apputējāt savus augus ar tabakas putekļiem, tas atbaidīs arī citus kaitēkļus. Skudras nevar izturēt tabakas smaku un aizbēg.

Skudras aizbēga un vairs nenāk: pusaizmirstā metode no PSRS

Mūsu vecmāmiņu laikā skudrām paredzētās ķīmijas veikalos nebija pieejamas. Tāpēc viņi cīnījās ar postu, izmantojot tautas līdzekļus. Mūsu senči zināja, ka skudras ir ļoti noturīgi un gudri kukaiņi. Ja viņi jau ir izvēlējušies vietu, tos būs ārkārtīgi grūti noņemt. Bet tas ir iespējams, ja izmanto atjautību.

Skudrām, kad to dārzā bija daudz un dārza dobes ar sāli nebija iespējams laistīt, izdomāja īpašu “barību”. Viņi paņēma maizi, samērcēja to ūdenī ar cukuru – 2 ēdamkarotes cukura uz glāzi ūdens un pievienoja ēdamkaroti amonjaka. No šīs masas tika izripinātas bumbiņas un izkaisītas dārzā, pie skudru pūžņa un ap visām ēkām. Lai iegūtu garšu, varat pievienot tējkaroti medus.

No šāda “ēdiena” dažas skudras no***a, bet citas uz visiem laikiem aizbēga no vietas. Amonjaka vietā citi attapīgie pievienoja karoti borskābes pulvera, un šī recepte palīdzēja ne tikai pret skudrām, bet arī pret tarakāniem.

Un tagad es jums pastāstīšu, kā ātri atbrīvoties no skudrām mājā bez bīst***m ķīmiskām vielām un naudas.

Lēts un drošs veids, kā atbrīvoties no skudrām mājā

Privātmāja vai pat dzīvoklis vasarā var kļūt par skudru magnētu, jo mājā vienmēr ir produkti, kas pievilina kaitēkļus. I***s no veikala ne vienmēr ir efektīvas un ir pat bīst***s, ja mājā ir kaķi, bērni.

Bet ir vienkārša tautas metode, kas ir pārbaudīta gadu gaitā. Jums nav nepieciešams tērēt daudz naudas, jums vienmēr ir pa rokai visas sastāvdaļas.

Vērsim emocionāla diena, bet Strēlniekam viss izdosies; Dienas horoskops 15. jūnijam visām Zodiaka zīmēm

Vispirms veiciet tīrīšanu: nomazgājiet visas virsmas ar mazgāšanas līdzekli un noņemiet visas redzamās skudras, kas parasti skrien stūros, gar grīdlīstes, slēpjoties plaisās. Pēc tam ielejiet ūdeni smidzināšanas pudelē un pievienojiet 5 pilienus anīsa, krustnagliņu, piparmētru vai jebkura cita ar asu smaržu ēteriskās eļļas. Izsmidziniet visus stūrus, ventilāciju, plaisas dzīvoklī un mājā. Mājiņā var arī no apakšas izstaigāt gar ārsienām, lai skudriņas nemaz nedomā par iekļūšanu mājā.

Lasi vēl: Žāvētus ķiplokus veikalā nepērku, gatavoju pati, tas aizņem ne vairāk kā 5 minūtes, parādu savu metodi (bez žāvētāja)

Varat arī apstrādāt palodzes, logu nogāzes un durvju sliekšņus ārpusē, lai novērstu kukaiņu iekļūšanu no kaimiņiem. Ēteriskās eļļas aizsargā pret nelūgtiem viesiem vairākas dienas, līdz smarža pazūd. Pietiek ar divām procedūrām ar 4 – 5 dienu intervālu, lai skudras uz visiem laikiem pamestu jūsu māju.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment