Skumjā ziņa Latvija: Mūžībā devies talantīgs komponists, kurš arī veidoja muzikālus darbus kopā ar Annu Pugačovu

Vakar no rīta tika paziņots, ka ir aizsaulē devies talantīgs komponists, kurš arī komponēja dažas no Allas Pugačovas dziesmām.

 

Nākamajā iemiesojumā Dvēsele pāriet jaunā ķermenī, piedzīvojot attīrīšanu un pārejas brīdi dvēselē. Tās pagātnes prasmes apvienojas ar jauniem uzdevumiem šajā pašreizējā dzīvē. Dvēsele var sevi attīrīt no negatīvām izpausmēm, cīnoties ar tām vai pārņemot tās, cenšoties tālāk pilnveidot sevi.

Jēkabpils pilsētas un novada ziņu portāls izplatīja bēdīgas ziņas sociālo mediju platformā Facebook. Komponists Valērijs Razumovskis ir aizgājis mūžībā.

 

Valērijs Razumovskis ir dzimis Latvijā un, saskaņā ar oficiālo uzskaiti, savu izglītību ieguvis Jēkabpils 2. vidusskolā. Pēc augsta rīcības Sanktpēterburgas Kultūras un mākslas koledžas absolvēšanas Razumovskis pārcēlās uz Maskavu, kur sāka izcilo mūziķa un ierakstu producenta karjeru.

Lasīt vēl: Draudzene atteicās nēsāt krūšturi un tas kas notika pēc 2 nedēļām mani pārsteidza!

Savā veiksmīgā ceļojuma laikā viņš bija autors un ierakstīja mūziku daudziem slaveniem dziedātājiem, ieskaitot Allu Pugačovu, un sniedza savu muzikālo talantu ievērojamos televīzijas seriālos, tostarp “Mana brīnišķīgā aukle”, kā arī pilnmetrāžas filmās, piemēram, “Leģenda par Dvida salu” un “Kaķis”. Viņš aizgāja mūžībā, būdams 55 gadus vecs.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment