Slaida meitene nekontrolējami pieņemas svarā, par spīti tam, ka ēd maz; Īstais iemesls izrādās šausmīgs

Pieaugot Lizija Denisone-Varda vienmēr bijusi tieva un 18 gadu vecumā svēra tikai 57 kilogramus. Taču 2013. gada novembrī viņa piepeši sāka nekontrolējami pieņemties svarā, neskatoties uz to, ka pārtika tikai no 1000 kalorijām dienā un nodarbojās ar sportu 4 reizes nedēļā.

Nojauzdama, ka kaut kas nav kārtībā, meitene devās pie ārsta, taču viņai tika pateikts, ka viņas vielmaiņa vienkārši ir palēninājusies un ka viņai vajadzētu ēst veselīgāk.

Bet viņa turpināja neizskaidrojami pieņemties svarā un 2 gadus vēlāk svēra jau 102 kilogramus.

Tā kā viņa allaž bijusi slaida un viņas dzīvesveidā nekas nebija izmainījies, Lizija saprata, ka viņai kaut kas noteikti kaiš.

 

Šausminošā patiesība atklājās pēc tam, kad viņa nolēma iztērēt lielāko daļu no saviem ietaupījumiem, lai samaksātu par privātu smadzeņu skenēšanas procedūru. Atklājās, ka viņai smadzenēs ir 4 mm liels audzējs, kas izraisījis traucējumus hormonu līdzsvarā, liekot ķermenim uzkrāt taukus.

Lizija uzzināja, ka šis audzējs, kaut arī pavisam neliels, būtu varējis viņu nogalināt, ja paliktu neatklāts vēl 2 gadus. Tagad tas ir veiksmīgi izoperēts un meitene atkal var dzīvot normālu dzīvi, kā arī viņas svars strauji krītas.

Avots: dailymail.co.uk

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment