9. Uzkarsē pannu uz mērenas uguns.
10. Uzlieciet uz tās sviestu un pievienojiet cukuru.
Izkausējiet cukuru ar sviestu.
11. Cukura-sviesta maisījumam pievieno ābolus un maisot vāra uz lēnas uguns 5-7 minūtes uz mērenas uguns.
12. Mīklu lej virsū āboliem.
Vienmērīgi sadaliet.
13. Turpiniet gatavot zem vāka 5-7 minūtes uz mērenas uguns.
14. Apgrieziet pīrāgu uz otru pusi un turpiniet gatavot vēl 5 minūtes.
Apgriežot pīrāgu, ietauko pannas dibenu!
Pīrāgu var pasniegt uzreiz pēc izņemšanas no pannas. Būs ļoti garšīgi, mīklu lieliski papildina saldā ābolu virsotne, kas sanāk īpaši maiga un patīkama!
Esmu pārliecināts, ka ikviens, kas izmanto šo recepti, gūs neticamu baudu no pašceptas garšas! Vienkārši pagatavojiet to ar mīlestību!
Lasi vēl: Vasilisa Volodina nosauca dzimšanas datumus, kurus 2024. gads apdāvinās ar naudu
Lai pīrāgam piešķirtu vēl lieliskāku garšu, pievienojiet mīklai vaniļas cukuru, bet ābolus sasmalciniet ar kanēli.
Tevi noteikti interesēs
- Pabalsti un pārrēķini 2026.gadā – tiek atgādinātas kādas būs izmaiņas sociālajā jomā
- “Jāpauž skaidra latviskā nostāja”: Rīgas dome pieņem jaunu lēmumu, kas stāsies spēkā jau šogad
- LIDL pircēji sastapušies ar mulsinošu situāciju: skaidrojam, kas patiesībā notiek veikalos un kādas ir jūsu tiesības
- Sinoptiķu prognoze svētkiem: Ziemassvētkos gaidāms gan lietus, gan sniegs, bet drīz pēc tiem – kārtīgi ziemas mīnusi
- Labas ziņas visiem, kuri iecienījuši dīzeļdegvielas automašīnas: ”Pieņemtās prasības samazinās”
- Jau sākot ar 2026.gadu no šī Latvijas lielveikala sāks pazust konkrētie produkti: ”Šis gaidāms, gan Latvijā, gan Lietuvā”
















