9. Uzkarsē pannu uz mērenas uguns.
10. Uzlieciet uz tās sviestu un pievienojiet cukuru.
Izkausējiet cukuru ar sviestu.
11. Cukura-sviesta maisījumam pievieno ābolus un maisot vāra uz lēnas uguns 5-7 minūtes uz mērenas uguns.
12. Mīklu lej virsū āboliem.
Vienmērīgi sadaliet.
13. Turpiniet gatavot zem vāka 5-7 minūtes uz mērenas uguns.
14. Apgrieziet pīrāgu uz otru pusi un turpiniet gatavot vēl 5 minūtes.
Apgriežot pīrāgu, ietauko pannas dibenu!
Pīrāgu var pasniegt uzreiz pēc izņemšanas no pannas. Būs ļoti garšīgi, mīklu lieliski papildina saldā ābolu virsotne, kas sanāk īpaši maiga un patīkama!
Esmu pārliecināts, ka ikviens, kas izmanto šo recepti, gūs neticamu baudu no pašceptas garšas! Vienkārši pagatavojiet to ar mīlestību!
Lasi vēl: Vasilisa Volodina nosauca dzimšanas datumus, kurus 2024. gads apdāvinās ar naudu
Lai pīrāgam piešķirtu vēl lieliskāku garšu, pievienojiet mīklai vaniļas cukuru, bet ābolus sasmalciniet ar kanēli.
Tevi noteikti interesēs
- No 1. oktobra elektroenerģijas tirgū sāksies pārmaiņas, kas var ietekmēt ikvienu mājsaimniecībuby Sandra Vīgante
- Lūdzu Kārlim izremontēt mūsu dzīvokli jau 20 gadus – noguris, nav laika… Bet visu savu brīvo laiku viņš veltī kādai citaiby Laura Andersone
- Kāpēc daži suņi skatās televizoru: noskaidrots, ko tas patiesībā nozīmē un kāpēc to nedara visiby Laura Andersone