Slavenais Pāvels Globa nosaucis zvaigžņu zīmes, kurām rudens sākums nebūs viegls laiks

 
Zvaigžņu speciālists Pāvels Globa uzskata, ka septembra otrajā pusē visām zīmēm jācenšas līdzsvarot darbu un personīgo dzīvi.

Visveiksmīgākie mēneša datumi būs  21. datums un 24 datums. Bet labāk būt uzmanīgiem 19., 23.,  un 26. datumā.

Un, lai gan septembra otrā pusē nebūs īpašu negatīvu tendenču, šis mēnesis nebūs viegls četrām zodiaka zīmēm.

Auns

Zvaigžņu zīmes Auns pārstāvji saskarsies ar grūtībām. Dažreiz jūs pat vēlaties atteikties no visa, bet harizma un jautrs raksturs palīdzēs tikt galā ar grūtībām. Auni parasti ir enerģiski, drosmīgi un neiebiedējami. Viņi dod priekšroku būt līderiem nevis sekotājiem un mēdz pieņemt lēmumus pēc iegribas. Uz auniem var paļauties grūtās situācijās, jo viņi bieži izrāda iniciatīvu un drosmi.

Viņiem piemīt dabiska konkurences gars un vēlēšanās uzvarēt. Tas var padarīt viņus ļoti mērķtiecīgus un apņēmīgus, bet dažreiz arī pacietības trūkums un impulsīva rīcība var noved pie nevajadzīgām konfrontācijām.

Lasi arī: Triki, ko Gordona Remzija šefpavāri izmanto viņa restorānos

Lasi arī: Gada laikā meitene pilnībā mainīja savu dzīvi un kļuva par fitnesa zvaigzni

Auniem ir siltas un aizraujošas personības, kas viegli piesaista citus. Tomēr dažreiz viņu neatkarība un vēlēšanās darīt visu pēc pašu prāta varētu radīt konfliktus ar citiem. Emocionāli auni mēdz būt tieši un atklāti. Viņiem patīk jauni piedzīvojumi un izaicinājumi, un viņi mēdz būt nepacietīgi, ja lietas neiet tā, kā viņi vēlas.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment