Slavenais Pāvels Globa nosaucis zvaigžņu zīmes, kurām rudens sākums nebūs viegls laiks

Lauva

Lauvu gaida sadzīves grūtības. Tie, kas dzimuši zem šīs zīmes, vēlēsies atjaunināt interjeru vai iegādāties jaunu aprīkojumu, taču remonts aizkavēsies un radīs diskomfortu. Tomēr visas šīs “nepatikšanas” tuvinās Lauvu mīlestībai un ciešākām attiecībām.

Auni parasti ir enerģiski, drosmīgi un nebaudījumi. Viņi dod priekšroku būt līderiem nevis sekotājiem un mēdz pieņemt lēmumus pēc iegribas. Uz auniem var paļauties grūtās situācijās, jo viņi bieži izrāda iniciatīvu un drosmi.

Viņiem piemīt dabiska konkurences gars un vēlēšanās uzvarēt. Tas var padarīt viņus ļoti mērķtiecīgus un apņēmīgus, bet dažreiz arī pacietības trūkums un impulsīva rīcība var noved pie nevajadzīgām konfrontācijām.

Auniem ir siltas un aizraujošas personības, kas viegli piesaista citus. Tomēr dažreiz viņu neatkarība un vēlēšanās darīt visu pēc pašu prāta varētu radīt konfliktus ar citiem.

Emocionāli auni mēdz būt tieši un atklāti. Viņiem patīk jauni piedzīvojumi un izaicinājumi, un viņi mēdz būt nepacietīgi, ja lietas neiet tā, kā viņi vēlas.

 

Lasi arī: Triki, ko Gordona Remzija šefpavāri izmanto viņa restorānos

Lasi arī: Gada laikā meitene pilnībā mainīja savu dzīvi un kļuva par fitnesa zvaigzni

Jaunava

Septembra otrā puse Jaunavām būs grūts laiks, taču tas būs saistīts ar to, ka viņi padodas rudens drūmajam noskaņojumam. Darbs ar daudziem uzdevumiem palīdzēs tikt galā ar sliktu garastāvokli. Šādi Jaunavas var novērst uzmanību.

Jaunavas tiek uzskatītas par analītiskām, racionālām un metodiskām. Viņiem piemīt liela uzmanība detaļām, un viņi spēj rūpīgi izanalizēt un organizēt lietas. Bieži Jaunavas ir pilnības meklētājas, kas mēdz būt sev ļoti prasīgas.

Šīs zodiaka zīmes pārstāvji bieži tiek saistīti ar lojalitāti, praktiskumu un uzticamību. Jaunavas var būt rezervētas un noslēpumainas, bet viņiem piemīt dziļa jutīgums un iejūtība.

Bieži Jaunavas izrāda lielu interesi par veselību un labklājību, un dažreiz viņi var būt pārlieku kritiski gan pret sevi, gan citiem.

 

Svari

Septembrī Svari var saskarties ar grūtu izvēli. Viņiem būs jāizlemj, ko viņi vēlas vairāk: pavadīt laiku kopā ar mīļajiem vai attīstīt karjeru. Tajā pašā laikā tuvajiem cilvēkiem būs nepieciešama zīmes pārstāvju uzmanība, un darbā parādīsies daudzsološi projekti.

Arī interesanti: Ko panāk profesionāli pavedinātāji un kā neiekrist viņu lamatās?

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment