Slavenais reperis Eminems publicējis repa galabu, kurā “iznīcina” Trampu

 

Slavenais amerikāņu reperis Eminems publicējis repa dziesmu, kurā bez muzikālā pavadījuma, caur vārdiem iznīcina esošo ASV prezidentu Donaldu Trampu.

Dziesmas vārdus iztulkot latviešu valodā ar visām atskaņām ir teju neiespējami. Īsā versija – visas dziesmas gaitā Eminems paskaidro iemeslus, kāpēc viņam nepatīk Tramps, ko viņš izdarījis un kāpēc viņš izlēmis publicēt šo gabalu. Cita starpā viņš saka, ka Tramps var izraisīt atomkaru.

Tuvu dziesmas noslēgumā Eminems saka visiem saviem faniem, kuri fano arī par Trampu, ka viņiem ir jāizvēlas – vai nu viņi ir par Eminemu, vai par Trampu. Ja viņi nespējot izvēlēties, tad viņš palīdzēšot ar izvēli, un pasūta tos, kuri atbalsta Trampu uz “vienu vietu” ar vidējo pirkstu.

Pašā dziesmas noslēgumā Eminems saka, ka visai parējai Amerikai ir jābūt vienotai – “mēs mīlam savu armiju, mēs mīlam savu valsti, bet mēs ciest nevaram Trampu”!

Trampa reakacija vēl nav zināma, tomēr zinot Trampa līdzšinējās darbības pret saviem kritiķiem un nespēju stāvēt pāri tam, klusēt viņš neklusēs.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment