Slavenās Olgas Kambalas dzīvē ienākušas sliktas ziņas. Viņa arī pieņem lēmumu …

Olga Kambala bija precējusies 16 gadus, kuru laikā viņai piedzima trīs meitas: Lukērija, Loreta un Džulianna. Vecākajai meitai ir 16 gadi.

 

Olga atklāj, ka pirms iepazīšanās ar Kasparu viņai bijis pieludzējs bokseris, taču attiecības nebija ilgstošas. Kad kādu dienu apmeklēju “LNK Boxing” Instagram lapu, pamanīju Kasparu un sapratu, ka tā ir viena un tā pati persona. Es apmeklēju viņa profilu, sāku pētīt un “salaikoju” dažas viņa bildes. Un pēkšņi vakarā viņš man raksta: “Es nevarēju nepamanīt, ka tu man uzspiedi astoņus “patīk”…”

Tā Kaspara un Olga pirmo reizi iepazinās, un tagad viņi ir laimīgi precējies pāris, kam ir liela privilēģija būt redzamiem televīzijā. Daudzi cilvēki to uzskata par nepieņemamu, taču viņi ir gatavi atklāt sabiedrībai savas personīgās dzīves detaļas!

Tāpat kā visiem pāriem, arī attiecībām ir izaicinājumi — ir gan kāpumi, gan kritumi. Arī Kambalu pārim šoreiz nebija tā labākā pieredze.

 

Kā ziņots, Kambalu pāris ar greznu transportlīdzekli devies vēlā nakts braucienā pa Rīgas ielām, līdz viņu starpā izcēlies strīds un abi viens otram izmeti griezīgas piezīmes, kas redzamas raidījumā “Slavenības. Bez filtra”. Jaunākajā epizodē.

 

Tomēr ar to stāsts nebeidzās…

Olga gribēja piestāt un uztaisīt video, kurā parādītas mašīnas priekšrocības. “Es gribēju izveidot īsos stāstiņus, lai parādītu mašīnas funkcijas.” Olga sāka Kasparam pārmest, ka viņas vīrs, šķiet, nav īsti sajūsmā par to.

 

“Ja tu būtu vecene, es tev uzšautu pa degunu,” Olga teica vīram. Acīmredzot Kaspars nespēja aptvert Olgas vēlmes, izraisot abu karstu strīdu.

“Ja tu vēlies kādam kaut ko parādīt, iepriecināt, un ja man nav tāda reakcija, kādu tu biji gaidījusi, tu tagad man čakarēsi prātu?” neizpratnē par sievas uzvedību ir Kaspars.

LASI VĒL: Vīramāte mani sāka izmantot kā personīgo šoferi. Vienā brīdī man tas bija līdz kaklam – lūk, ko izdarīju!

Kaspars norādīja, ka viņš nav tas cilvēks, kurš var paust patiesu laimi par lietām, ja ​​tās viņu pārāk neaizrauj.

Kaspars atzīmēja, ka uz šīm lietām raugās tiešā veidā, bez liekām jūtām.

Stāvot uz ielas, Olga teica: “Tev vajadzēja lēkāt, dejot, teikt: mīļā, cik tu man kruta.” Uz ko Kaspars atbildēja: “Man nav noskaņojums vienkārši lēkāt. Tas, ka mašīna dejo, ir …., bet es nedejošu. Mašīna dejo, lai man nebūtu jādejo.”

Skaidrojoties aizvien vairāk un vairāk, abi diezgan pamatīgi uzvilkās…

 

Kā jau vēstīts iepriekš, raidījumā “Slavenības. Bez filtra”. Nesen raidījuma Olga Kambala saskārās ar sarežģītiem brīžiem, kad viņu pārņēma Latvijas sabiedrības kritikas vilnis pēc nepārdomāta komentāra intervijā (kas taču var notikt ar jebkuru, vai ne?).

 

Tagad, kad viss ir nedaudz norimis, Olga plāno lielas izmaiņas savā izskatā. Ko Kaspars domās par krasajām pārmaiņām sievas tēlā, un vai viņš būs tam gatavs?

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment