Sliktas ziņas savulaik ietekmīgā politiķa Artusa Kaimiņa dzīvē

Artuss Kaimiņš ir Latvijas politiķis, sabiedriskais darbinieks un bijušais deputāts. Viņš kļuva plaši pazīstams Latvijā kā izklaides industrijas pārstāvis, piedaloties dažādos televīzijas un radio raidījumos, kā arī kā izklaides pasākumu vadītājs.

Savu politisko karjeru Artuss Kaimiņš uzsāka 2011. gadā, kad viņš dibināja politisko partiju “Par Labu Latviju!” un kandidēja Saeimas vēlēšanās.

Partija ieguva vietu Saeimā, un Artuss Kaimiņš tika ievēlēts par deputātu. Viņš bieži uzstājās ar aizrautīgiem runām, bet vienlaikus arī izraisīja diskusijas un kritiku ar savu nekonvencionālo pieeju.

Lai arī Artuss Kaimiņš ir guvis gan atbalstu, gan kritiku no sabiedrības un politiķu vidus, viņš ir radījis ievērojamu ietekmi uz Latvijas politisko ainu ar savu spēju mobilizēt atbalstītājus un piesaistīt uzmanību.

Viņš ir bijis kontroverss, taču neapšaubāmi ir viens no interesantākajiem un pamanāmākajiem personāžiem Latvijas politikā.

Nesen jau Artuss Kaimiņs zaudēja savu uzticamo draugu suni Borhesu…

Bet diemžēl vakar nāca velviena skumja ziņa no Artusa Kaimiņa…

Agrākais Saeimas loceklis un aktieris Artuss Kaimiņš ir dalījies sēru ziņās sociālajos medijos.

 

Kā redzams no Kaimiņa Facebook ieraksta, viņa vecmāmiņa – ilggadējā mākslas vingrošanas skolotāja Baiba Kaimiņa – ir aizgājusi mūžībā.

 

“Ar skumjām paziņojam, ka šorīt pēc smagas slimības gaitas pasliktināšanās mūžībā devusies mana Vecmāmiņa, ilggadējā mākslas vingrošanas trenere Baiba Kaimiņa (07.22.37.-08.08.23.).

Atvadu pasākums norisināsies šajā piektdienā, 11. augustā, plkst. 14:00, Rīgas Krematorijas Lielajā zālē, adrešu Varoņu iela 3A, kā norādīts ierakstā.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment