Smarža pa visu māju… Zemeņu ievārījumu vairs nevāru, bet cepu uz pannas (dalos)

Lasi vēl: Kā neuzķerties uz krāpšanu un pašam izmērīt cik reālus malkas kubus atveda. Dodu padomu, kā saskaitīt malku piekabē!

Cepts ievārījums vārās ātrāk, jo ir daudz augstāka temperatūra, lielāks virsmas laukums, šķidrums ātrāk iztvaiko, līdz ar to cukurs daudz ātrāk sasniedz vēlamo koncentrāciju.

Padoms: Cepšanas laikā nepārkarsējiet ievārījumu, nepārtraukti maisot, lai nekas nepiedeg.

Gatavo ievārījumu lej sterilizētās burkās un aizver ar sterilizētiem vākiem.

Kā pareizi ieliet ievārījumu, karstu vai aukstu?

Protams, ievārījumu labāk ieliet, kamēr tas ir karsts, kā domā lielākā daļa mājsaimnieču. It īpaši, ja nosūtāt to ilgstošai uzglabāšanai. Ja neplānojat to uzglabāt ilgu laiku, varat to ievietot aukstās burkās. Šis jautājums ir strīdīgs, un katra mājsaimniece dara to, kas viņai ir vislabākais un pazīstamākais.

Lasi vēl: Loterijas biļete būs 100% laimesta: Pāvels Globa nosauc vienu zīmi, kas jūnija beigās kļūs par megazvaigzni

Kā ievārījumu ielej burkās, karstu vai aukstu? Komentāros dalieties ar saviem padomiem un noslēpumiem garda ievārījuma pagatavošanai.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment