Smoļenskas slimnīcas ārsti 20 minūtes skatījās uz to, kā mirst pacients

Vīrietis ar galvu atsitās pret flīžu grīdu un zaudēja samaņu, viņa galvaskauss bija pārsists, visa ķermeņa kreisā puse bija paralizēta, bet no auss tecēja asinis.

Vienas no Smoļenskas apgabala slimnīcām ārsti 20 minūtes novēroja to, kā uz grīdas lēnām mira asinīm klāts pacients. Vīrietim tā arī netika sniegta palīdzībā, kā rezultātā viņš mira. Video no novērošanas kamerām parādīja mums portāls “Readovka.ru”.

Uzticami avoti liecina, ka šis incidents notika 2017. gada jūnijā, taču plašākai sabiedrības daļai kļuva pieejams vien tagad.

47 gadus vecais vīrietis bārā svinēja savu dzimšanas dienu. Viņa un vēl trīs vīriešu starpā izcēlās konflikts, kas beidzās ar kautiņu. Gala rezultātā dzimšanas dienas jubilārs saņēma sitienu ar kasteti (aukstais ierocis, kas ir uz pirkstiem uzmaucama caurumota metāla plāksne, kura paredzēta dūres sitiena pastiprināšanai) pa galvu.

Uz negadījuma vietu tika izsaukt neatliekamā medicīniskā palīdzība, kas plkst. 23.00 pēc vietējā laika ieveda vīrieti Sarkanā Krusta nodaļā. Tur vīrietis pavadīja neskaitāmas stundas.

Novērošanas kamerās tika fiksēts, ka plkst. 4.20 vīrietis iznāca ārā no kabineta, zaudēja līdzsvaru un nokrita uz grīdas. Šajos kadros redzams, kā viņam garām paiet sieviete, palūkojas uz viņu, un aiziet projām. Cietušais vēl neskaitāmas reizes centās piecelties, taču katru reizi krita. Pēc pēdējā piecelšanās mēģinājuma vīrietis krītot sasita galvu pret dzelzs malu.

Lasi arī: Viņa meitene uzzināja par krāpšanu. Sodu viņš noteikti neaizmirsīs nekad… (VIDEO)

Pēc šī visa cietušajam garām pagāja vēl pāris slimnīcas darbinieki. Viņi pievērsa vīrietim uzmanību tikai tad, kad viņš sāka guļot raustīties.

Plkst. 4.40 vīrieti aiznesa sanitāri. Neilgi pēc tam vīrietis iekrita komā. Pēc deviņām dienām viņam tika veikta galvaskausa trepanācija jeb galvaskausa atvēršana, bet vēl pēc divām dienām vīrietis mira.

 

Šķir otru lapu, lai uzzinātu ko par to saka slimnīcas personāsl un redzētu VIDEO:

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment