Cepamo trauku apklāj ar iepriekš samitrinātu cepamo papīru un foliju.
Cepamo trauku liek iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī un cep 200 grādos 20 minūtes.
Kamēr cepeškrāsnī gatavojas sacepums, tikmēr piedevai pagatavo salātus ar olu. Olas novāra. Svaigu gurķi sagriež kubiņos, olīvas sasmalcina. Tāpat sasmalcina pētersīļus, sīpollokus, kā arī atdzesētas olas un visu liek dziļā bļodā.
Kad pagājušas 20 minūtes, tad sacpumam noņem cepamo papīru un foliju un cep krāsnī vēl 20 minūtes.
Salātiem pievieno vienu tējkaroti jogurta, divas ēdamkarotes majonēzes, kā arī sāli, piparus un visu rūpīgi samaisa.
No cepeškrāsns izņem sacepumu, sadala gabaliņos un pasniedz ar salātiem! Labu apetīti!
Šeit ir precīzs sastāvdaļu saraksts.
Sastāvdaļas:
Sacepumam
1 kilograms cūkgaļas;
5 – 6 kartupeļi;
Sāls;
Malti melnie pipari;
1 sīpols;
100-120 grami siera;
1 tējkarote graudaino sinepju;
2-3 tējkarotes bezpiedevu jogurta;
2 tējkarotes majonēzes
Olu salātiem
3 olas;
Svaigs gurķis 2gab;
Sauja olīvas;
Pētersīļi;
Sīpolloki;
1 tējkarote bezpiedevu jogurta;
2 ēdamkarotes majonēzes;
sāls, pipari pēc garšas.
Labu apetīti!
Tevi noteikti interesēs
- No pelēm pat pēdas pazudīs: ģeniāls padoms, kas palīdz atbaidīt grauzējus uz ilgu laiku, nelietojot indi
- Šī gada 22. novembrī, stājās spēkā grozījumi Ceļu satiksmes likumā, kas ievieš būtiskas pārmaiņas satiksmē šoferīšiem
- Ar kādiem dekoriem nevajag rotāt savu svētku egli: tas var sadusmot Ugunīgo zirgu un piesaukt likstas
- Par ziemu būs jāaizmirst: sinoptiķi atklāj, ka decembra sākums būs neparasti silts
- Pazīstama pārdevēja no Jelgavas pastāstīja, kā atlasīt visgardākos mandarīnus: vienkārša pazīme, ko daudzi palaiž garām
- Bagātīgas Ziemassvētku kaktusa ziedēšanas noslēpums: eksperti skaidro, kā un kad to pareizi laistīt


















