Šo recepti es uzzināju, kad mācījos vēl tehnikumā, un jau 20 gadus es to gatavoju tikai šādā veidā, un neredzu iemelsu kaut ko mainīt, jo krēms ir tik gards.
Nevienam citam līdz šim nebiju atklājis šo recepti, bet tagad nolēmu padalīties.
Jebkura “Napoleon” kūka vai krēmkūka var tikt papildināta ar šo vārīto krēmu. Es jums garantēju, ka nenožēlosiet.
To arī var izmantot, lai radītu gardu desertu , vai arī uzziest uz pankūkām un pankūku ēdieniem.
Lasi arī: Slavenais eksperts sniedz prognozi liktenīgajam 2023. gada maijam un pastāsta, kā “izdzīvot” Merkura retrogrādā
Jātgādina, ka Vārīts krēms ir viens no senākajiem konditorejas izstrādājumu pildījumiem, kas jau senā senatnē sastāvēja no tādiem sastāvdaļām kā piena un sviesta, un tas līdz šim ir saglabājis savu popularitāti un lietojumu.
Par vārīta krēma vēsturi ir zināms, ka tas tika izmantots jau senajā Japānas kultūrā, taču īpaši mūsdienu vārīta krēma izmantošana konditorejas izstrādājumos sākās Eiropā 19. gadsimtā, kad Franču virtuve sāka attīstīties un paplašināties.
Vārītais krēms ir sviesta, cukura, piena un vārītās olbaltumvielas kombinācija. Tam ir bagāta, smalka un krēmīga tekstūra un tajā ir izteiktas sviesta un piens aromātiskas garšas.
Tas ir populārs kā pildījums kūkām un citiem konditorejas izstrādājumiem
Tātad lūk recepte, pēc kuras vārītais krēms man izdodas vienmēr. Ļoti svarīgi ir ievērot precīzus soļus.
Sastāvdaļas:
1,2 l piena
4 olas
140 g miltu
620 g cukura
40 g sviesta
2 paciņas vanilīna
Bet pats svarīgākais ir ievērot pašu pagatavošanas procesu…
Šķir otru lapu, lai uzzinātu to …