Pagatavošana:
Katliņā ielejam pienu un ieberam tajā cukuru. Sākam vārīt. Minūti pirms vārīšanās sākuma nogriežam mazāku liesmu (cik ātri piens uzvārās atkarīgs no temperatūras ar kuru vārīsiet).
Paralēli piena sildīšanai ar slotiņu pamatīgi sakuļam olas ar miltiem. Procesa beigās ar silikona lāpstiņu neaizmirsti savāckt krēma atliekas no trauka malām.
Mazā strūkliņā pielej piena-cukura sīrupu olām ar miltiem. Un tad kārtīgi samaisi.
VIDEO:
Lasi arī: Slavenais eksperts sniedz prognozi liktenīgajam 2023. gada maijam un pastāsta, kā “izdzīvot” Merkura retrogrādā
Pārlej gatavo masu lielā katlā un atkal liec to uz uguns. Vāri krēmu, bet neaizmirsti to pastāvīgi maisīt, līdz tas sabiezē.
Krēmam pievieno vanilīnu un sviestu. Atkal kārtīgi samaisi līdz viendabīgai konsistencei.
Tas tad arī viss. Kārdinošs vārītais krēms būs gatavs! Lai jums labi garšo!
Tevi noteikti interesēs
- Naudas koku decembrī es apgriežu tikai šādi, lai tas neizstīdzētu un uzziedētu ar vēl bagātīgākiem ziediem
- LIDL pircēji sastapušies ar mulsinošu situāciju: skaidrojam, kas patiesībā notiek veikalos un kādas ir jūsu tiesības
- Meteorologs Toms Bricis brīdina, ka Ziemassvētkos laika apstākļi nelutinās un aicina iedzīvotājus būt uzmanīgiem
- Lieliska sāļā uzkoda Jaungada galdam no lavaša: pilnīgi jauna recepte
- Valsts kultūrkapitāla fonds 10 cilvēkiem piešķīris mūža stipendiju – zināmi saņēmēji un stipendijas apmērs
- Kaķis sāka man mājās nes monētas, bet pa vienai: nolēmu kāpņutelpā nolikt video novērošanas kameru










