Šodien absolvents, rīt – līderis. “Mars” Līderības pieredzes programma: 3 gadi, 3 lomas, 3 valstis, neskaitāmas iespējas

Starptautiskais pārtikas uzņēmums “Mars” aicina nesenus bakalaura un maģistra studiju programmu absolventus, tostarp no Latvijas, līdz 2019. gada 29. martam pieteikties “Mars” Līderības pieredzes maģistra programmā, kas sniegs iespēju gūt neatsveramu pieredzi un sagatavoties turpmākām karjeras iespējām uzņēmuma “Mars” ietvaros.

“Mars” Līderības pieredzes programma ir trīs gadu apmaksāta maģistra programma “Mars Multisales” darbības valstīs Eiropā un Dienvidāfrikā, kas ir paredzēta nesen sociālo zinātņu bakalaura vai maģistra studiju programmas absolvējušajiem, it sevišķi jaunajiem ekonomistiem. Programma piedāvā unikālu iespēju sagatavoties turpmākai karjerai uzņēmumā “Mars Inc.”

Programmas ietvaros “Mars” darbinieki palīdz tās dalībniekiem attīstīt profesionālas līderības iemaņas, studentiem radoši piedaloties dažādu projektu izstrādē, īstenošanā, to prezentēšanā gan vietējā, gan starptautiskā mērogā, kā arī attīstot vadības iemaņas, pieņemot lēmumus utt. Atlasi izturējušajiem kandidātiem būs jātiek galā ar dažādiem izaicinošiem uzdevumiem īsā laikā posmā.

“Programmas mērķis ir veidot nākotnes līderus, simulējot dažādas situācijas un apstākļus, kur atlasi izturējušajiem kandidātiem būs vienlaikus jāīsteno vairāki projekti dažādās jomās. Līdz ar to atlasi izturējušie kandidāti iegūs visas nepieciešamās zināšanas turpmākās karjeras veidošanai neatkarīgi no tā, kādā virzienā viņi izvēlas doties,” “Mars” Līderības pieredzes programmas piedāvātās iespējas bakalaura un maģistra programmu absolventiem skaidro par personālu atbildīgā Biznesa partnere Baltijā Zanda Šmate.

Atlasi izturējušie kandidāti savu karjeru iesāks, piedaloties trīs gadu ilgā apmaksātā maģistra programmā vienā no pasaules lielākajiem pārtikas uzņēmumiem “Mars Inc”. Programmas pirmos 12 mēnešus dalībnieki pavadīs Vīnē, Austrijā. Pirmajā gadā dalībniekiem Vīnē tiks arī segti dzīvošanas izdevumi. Pēc sekmīga attīstības izvērtējuma nokārtošanas dalībniekiem nākamajos divos gados būs iespēja strādāt divās dažādās valstīs Eiropā vai Dienvidāfrikā.

Atlasi izturējušajiem kandidātiem tiks arī piešķirts mentors – kāds, kurš pats nesen izgājis šo programmu -,un viņu progress tiks nepārtraukti uzraudzīts, lai pēc iespējas labāk sagatavotos turpmākajai karjerai.

Kas var pieteikties?

• Jebkurš, kam piemīt zinātkāre un nebaidās uzņemties iniciatīvu un stāties pretī izaicinājumiem.

• Jebkurš, kas vēlas mācīties, augt un nepārtraukti attīstīties.

• Nākotnes līderis ar vēlmi izvērst karjeru patēriņa produktu jomā, ar labām angļu valodas zināšanām un gatavību ceļot pa Eiropu un Dienvidāfriku.

Kā var pieteikties?

Ikviens, kurš minētajā aprakstā atpazīst sevi un vēlas realizēt savus sapņus “Mars” Līderības pieredzes programmas ietvaros, tādējādi aizsākot karjeru vienā no pasaules lielākajiem pārtikas uzņēmumiem “Mars Inc.”, var pieteikties tiešsaistē vietnē “Mars”.ambertrack.co.uk līdz 2019. gada 29. martam.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment