Šokolādes plombīrs: manas omītes gardākās tortes recepte. Ļoti elementāri, bez cepšanas

Jā, kāds varbūt padomās, ka tas ir saldējums. Tā ir kūka ar saldējumam līdzīgu garšu. Nebūtu pārsteigums, ja kāds gardēdis, to pagaršojot, par to ieminēsies. 

Daži interesanti fakti

Torte bieži tiek dekorēta ar šokolādes skaidiņām, kakao pulveri, riekstiem vai svaigām ogām, piešķirot tai elegantu un pievilcīgu izskatu.

Šokolādes plombīrs ir torte, kura parasti sastāv no vairākiem slāņiem, kas var ietvert šokolādes biskvītu, šokolādes krēmu, šokolādes ganache vai glazūru un dažkārt arī saldējuma slāņus, lai nodrošinātu daudzveidīgu garšas un tekstūru kombināciju.

Tā ir populāra izvēle svētku galdam, īpaši dzimšanas dienām, kāzām un citiem svinīgiem pasākumiem, pateicoties tās greznajam izskatam un izcilajai garšai.

Ir daudzveidīgas receptes un variācijas, kurās var izmantot dažādus šokolādes veidus, piemēram, tumšo, piena vai pat balto, lai piešķirtu tortei unikālu garšas profilu.

Omīte pastāstīja, kāpēc jāiemet kniepadatu verdošā ūdenī; Tagad daru tāpat

 Precīzas sastāvdaļas atradīsi raksta beigās!

Ķeramies klāt pagatavošanai!

 

Pagatavošana

Sāksim gatavot kūku ar krējumu. Lai to izdarītu, sajauc cukuru ar miltiem, pievieno olas un sakuļ. Svarīgi, lai visi kunkuļi pazūd.

Pievieno saldo krējumu, labi samaisa un liek uz plīts. Labāk ir izmantot traukus ar biezu apakšu. Nepārtraukti maisot, uzkarsē maisījumu līdz vārīšanās temperatūrai, vāra uz lēnas uguns minūti, noņem no uguns.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment