Tāpat sagriež arī marinētus gurķus un svaigu sarkano sīpolu.
Āboliem izņemiet serdi ar kauliņiem. Ja miziņa ir pārāk cieta, varat nomizot arī to. Tad ābolu sagriež sīkāk nekā visas pārējās sastāvdaļas.
Visus sasmalcinātos produktus sajauc bļodā. Pievienojiet kvalitatīvu majonēzi, ko labāk pagatavot pašam, bet derēs arī veikalā pirkta majonēze.
Tad pievieno sāli un piparus, bet ņemiet vērā, ka siļķe jau ir sālīta. Citas garšvielas nevajadzētu pievienot, garša būs daudzveidīga arī tāpat. Pēc tam salātus vienmērīgi samaisa.
Salātus ar siļķi un bietēm var dekorēt ar svaigiem zaļumiem. Piemēram, dillēm, pētersīļiem vai lokiem.
Sastāvdaļas:
250 g siļķes
250 g vārītu biešu
300 g vārītu kartupeļu
150 g vārītu burkānu
4 olas
80 g sarkano sīpolu
150 g marinētu gurķu
200 g zaļo ābolu
90 g majonēzesSāls un pipari pēc garšas
Video pamācība (Krievu.val):
Tevi noteikti interesēs
- “Es pat negribu klausīties!”: komponists Rezņiks izteicies par saviem kādreizējiem draugiem – Maestro Raimondu Paulu un Allu Pugačovuby Laura Blūma
- Dārza darbu Mēness kalendārs no 12. līdz 18.maijam: kas jāizdara dārzniekiem savos dārzosby Laura Blūma
- Rādu, kā gatavoju grūbas – vīrs un bērni ēd kā piedevu un lūdz gatavot biežākby Rinalds Bergmanis