Tāpat sagriež arī marinētus gurķus un svaigu sarkano sīpolu.
Āboliem izņemiet serdi ar kauliņiem. Ja miziņa ir pārāk cieta, varat nomizot arī to. Tad ābolu sagriež sīkāk nekā visas pārējās sastāvdaļas.
Visus sasmalcinātos produktus sajauc bļodā. Pievienojiet kvalitatīvu majonēzi, ko labāk pagatavot pašam, bet derēs arī veikalā pirkta majonēze.
Tad pievieno sāli un piparus, bet ņemiet vērā, ka siļķe jau ir sālīta. Citas garšvielas nevajadzētu pievienot, garša būs daudzveidīga arī tāpat. Pēc tam salātus vienmērīgi samaisa.
Salātus ar siļķi un bietēm var dekorēt ar svaigiem zaļumiem. Piemēram, dillēm, pētersīļiem vai lokiem.
Sastāvdaļas:
250 g siļķes
250 g vārītu biešu
300 g vārītu kartupeļu
150 g vārītu burkānu
4 olas
80 g sarkano sīpolu
150 g marinētu gurķu
200 g zaļo ābolu
90 g majonēzesSāls un pipari pēc garšas
Video pamācība (Krievu.val):
Tevi noteikti interesēs
- +30 grādi, liels mitrums, spiedīgs un sutīgs: meteorologs Toms Bricis komentē, cik ilgi Latvijā turēsies šādi laika apstākļiby Laura Andersone
- “No turienes var arī neiznākt…”: nosaukta vieta Valmieras novadā, kur lāči apmetušies uz dzīvi un satikšanās ar tiem nav retums (+ VIDEO)by Laura Andersone
- Šo vārdu nesējas ir izcilas saimnieces, uzticīgas sievas un gādīgas mātes — precizitāte mulsinaby Sandra Vīgante