Tāpat sagriež arī marinētus gurķus un svaigu sarkano sīpolu.
Āboliem izņemiet serdi ar kauliņiem. Ja miziņa ir pārāk cieta, varat nomizot arī to. Tad ābolu sagriež sīkāk nekā visas pārējās sastāvdaļas.
Visus sasmalcinātos produktus sajauc bļodā. Pievienojiet kvalitatīvu majonēzi, ko labāk pagatavot pašam, bet derēs arī veikalā pirkta majonēze.
Tad pievieno sāli un piparus, bet ņemiet vērā, ka siļķe jau ir sālīta. Citas garšvielas nevajadzētu pievienot, garša būs daudzveidīga arī tāpat. Pēc tam salātus vienmērīgi samaisa.
Salātus ar siļķi un bietēm var dekorēt ar svaigiem zaļumiem. Piemēram, dillēm, pētersīļiem vai lokiem.
Sastāvdaļas:
250 g siļķes
250 g vārītu biešu
300 g vārītu kartupeļu
150 g vārītu burkānu
4 olas
80 g sarkano sīpolu
150 g marinētu gurķu
200 g zaļo ābolu
90 g majonēzesSāls un pipari pēc garšas
Video pamācība (Krievu.val):
Tevi noteikti interesēs
- Bagātīgas Ziemassvētku kaktusa ziedēšanas noslēpums: eksperti skaidro, kā un kad to pareizi laistīt
- Gulēju viena Rīgas savā dzīvoklī, kad pēkšņi sajutu, ka kāds nolaiza manu roku — un tas nebija kaķis
- Kartupeļu mīklas pankūkas: ātra recepte, kad vajag pusdienas sataisīt ”pa ātro”
- Decembris 2025: katras Zodiaka zīmes visveiksmīgākā diena
- ”Es netieku klāt savai paciņai pakomātā”: daudzi cilvēki ļoti neapmierināti ar paku piegādēm tieši dēļ viena iemesla
- Šī gada 22. novembrī, stājās spēkā grozījumi Ceļu satiksmes likumā, kas ievieš būtiskas pārmaiņas satiksmē šoferīšiem









