Cepumi izrādās neticami mīksti no iekšpuses un kraukšķīgi no ārpuses. Ticiet man, jūsu mazie ģimenes locekļi to novērtēs.
Sastāvdaļas:
Ola – 1 gab.
Cukurs – 50 g
Sviests – 70 g
Milti – 170-190 g
Cepamais pulveris – 1 tējk.
Sāls – šķipsniņa
Āboli – 3 gab.
Pagatavošana:
Sakuļ vienu olu un 50 g cukura līdz putām.
Ātra un vienkārša recepte saldumu mīļiem – mīkstie banānu cepumi ar zemesriekstiem
Pievieno 70 g izkausēta sviesta un samaisa.
Pievieno miltus ar cepamo pulveri, šķipsniņu sāls un samīca mīklu.
3 ābolus sagriež mazos gabaliņos. Ābolu var būt vairāk vai mazāk, tas viss ir atkarīgs no jūsu gaumes.
Lasi vēl: Rozes kā trakas izmetīs pumpurus līdz salnām: 5 kopšanas noteikumi, kurus svarīgi ievērot septembra beigās
Pievienojiet mīklai ābolus un samaisiet.
Mīklu pa vienai ēdamkarotei liek uz cepešpannas.
Liek uzkarsētā cepeškrāsnī 180°C uz 20-25 minūtēm.
Gatavos cepumus apkaisa ar pūdercukuru.
Toms Bricis izsaka Latvijā nepieredzētu prognozi par laika apstākļiem tuvākā laikā
Priecīgu cepšanu un labu apetīti!