Šos cepumus ar āboliem noteikti cepsiet reizi nedēļā: manējie tos vienkārši dievina

Cepumi izrādās neticami mīksti no iekšpuses un kraukšķīgi no ārpuses. Ticiet man, jūsu mazie ģimenes locekļi to novērtēs.

Sastāvdaļas:

Ola – 1 gab.
Cukurs – 50 g
Sviests – 70 g
Milti – 170-190 g
Cepamais pulveris – 1 tējk.
Sāls – šķipsniņa
Āboli – 3 gab.

Pagatavošana:

Sakuļ vienu olu un 50 g cukura līdz putām.

Ātra un vienkārša recepte saldumu mīļiem – mīkstie banānu cepumi ar zemesriekstiem

Pievieno 70 g izkausēta sviesta un samaisa.

Pievieno miltus ar cepamo pulveri, šķipsniņu sāls un samīca mīklu.

3 ābolus sagriež mazos gabaliņos. Ābolu var būt vairāk vai mazāk, tas viss ir atkarīgs no jūsu gaumes.

Dažas drošas metodes, lai tavs Smart-ID konts nenonāktu krāpnieku rokās un tavas finanses būtu drošībā!

Lasi vēl: Rozes kā trakas izmetīs pumpurus līdz salnām: 5 kopšanas noteikumi, kurus svarīgi ievērot septembra beigās

Pievienojiet mīklai ābolus un samaisiet.

Mīklu pa vienai ēdamkarotei liek uz cepešpannas.

Liek uzkarsētā cepeškrāsnī 180°C uz 20-25 minūtēm.

Gatavos cepumus apkaisa ar pūdercukuru.

Toms Bricis izsaka Latvijā nepieredzētu prognozi par laika apstākļiem tuvākā laikā

Priecīgu cepšanu un labu apetīti!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment