Šos gurķus vienmēr apēd vispirms: svaigie gurķu salāti ziemai, kas nav ne jāsterilizē, ne jāvāra

Pirms sezonas beigām noteikti pagatavojiet gurķu salātus ziemai, kas patiks ikvienam mājas iemītniekam.

Gurķu salātus ziemai var pagatavot jebkurā interpretācijā. Kādam patīk pikanti, ar ķiplokiem vai garšvielām, kādam ar tomātiem, bet kāds meklē nepieklājīgi vienkāršu recepti, lai nebūtu ilgi jādarbojas virtuvē. Šī ir tieši tāda recepte, ar kuru tiks galā pat pilnīgi iesācēji kulinārijas jomā!

Šādi gurķu salāti ziemai iznāk ļoti svaigi, un tie tiek pagatavoti ļoti vienkārši un tiek apēsti “uz urrā”. Konservēti gurķi ļauj saglabāt gurķu svaigumu, garšu un uzturvērtību uz ilgu laiku. Ziemā, kad svaigi dārzeņi ir mazāk pieejami vai dārgāki, konservēti gurķi sniedz iespēju baudīt vasaras garšu.

Ziemas laikā, kad svaigu dārzeņu izvēle ir ierobežotāka, konservēti gurķi piedāvā dažādību ēdienreizēs. Tos var izmantot kā uzkodu, piedevu pie dažādiem ēdieniem vai pievienot salātiem un sviestmaizēm, piešķirot tiem īpašu garšu un tekstūru.

Gurķu salāti ziemai bez sterilizēšanas un vārīšanas!

Precīzas sastāvdaļas atradīsi raksta beigās!

 

Lasi vēl: 4 biežāk pieļautās kļūdas, izvēloties un uzstādot lustru

 

Pagatavošana:

Gurķus sagriež riņķīšos, sīpolus sagriež ceturtdaļa riņķos.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment