Kulinārs Alibeks Pardajevs ir iemācījis, kā pagatavot krāsainus dārzeņu salātus ar gaļu, kas ir piemēroti vakariņām un brīvdienām.
Sastāvdaļas ir visvienkāršākās, un nepieciešamais laiks ir minimāls.
Sastāvdaļas:
300 g vārīta liellopu gaļa
2 tomāti
2 paprikas
Svaigs gurķis
Lasi vēl: Sējiet burkānus rudenī saskaņā ar šo shēmu: jūs novāksiet ražu 3 nedēļas agrāk nekā kaimiņi
200 g zaļie zirnīši
Tevi arī varētu interesēt
1 sarkanais sīpols
2 ķiploka daiviņas
100 ml augu eļļa
2 ēdamkarotes sojas mērce
Pāris pētersīļu zariņi
Garšvielas – pēc garšas
Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!
Tevi noteikti interesēs
- Ļoti viegli kopjams zieds, kas nav kaprīzs un zied līdz pat vēlam rudenim: krāsainās helēnijasby Laura Andersone
- Vairāki cilvēki Baltijas debesīs vēlā otrdienas vakarā debesīs redzējuši nezināmu, ļoti spožu objektu (+ VIDEO)by Laura Andersone
- Dailes teātra direktors Juris Žagars par latviešiem: “Jūs neprotat novērtēt vienu unikālu lietu!” (+ VIDEO)by Laura Andersone