Kulinārs Alibeks Pardajevs ir iemācījis, kā pagatavot krāsainus dārzeņu salātus ar gaļu, kas ir piemēroti vakariņām un brīvdienām.
Sastāvdaļas ir visvienkāršākās, un nepieciešamais laiks ir minimāls.
Sastāvdaļas:
300 g vārīta liellopu gaļa
2 tomāti
2 paprikas
Svaigs gurķis
VIDEO:
Lasi vēl: Sējiet burkānus rudenī saskaņā ar šo shēmu: jūs novāksiet ražu 3 nedēļas agrāk nekā kaimiņi
200 g zaļie zirnīši
1 sarkanais sīpols
2 ķiploka daiviņas
100 ml augu eļļa
2 ēdamkarotes sojas mērce
Pāris pētersīļu zariņi
Garšvielas – pēc garšas
Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!
Tevi noteikti interesēs
- 8 zīmes, kas liecina, ka konkrētais cilvēks jūs ciena pat tad, kad neesat blakus
- Pārdevēja no Talsiem atklāj kāpēc produkti plauktos tiek pastāvīgi pārkārtoti un mainīti vietām – tas nav tāpat vien
- “Tas sāksies 4. novembrī un ilgs 120 stundas no vietas”: sinoptiķi atklāj, kam var gatavoties
- “Kaut kādas “kapeiciņas” tur ir…”: viens no turīgākajiem latviešiem, miljonārs Raimonds Gerkens atklāti par savu pensiju
- Atklāšu manas ģimenes iecienītāko salātu recepti: ”Skudrupūzni” var pagatavot no vienkāršām sastāvdaļām
- Esmu bijusi precējusies ar latvieti un somu – tagad es droši zinu, kurš ir labāks un atklāšu jums to








