Kulinārs Alibeks Pardajevs ir iemācījis, kā pagatavot krāsainus dārzeņu salātus ar gaļu, kas ir piemēroti vakariņām un brīvdienām.
Sastāvdaļas ir visvienkāršākās, un nepieciešamais laiks ir minimāls.
Sastāvdaļas:
300 g vārīta liellopu gaļa
2 tomāti
2 paprikas
Svaigs gurķis
Lasi vēl: Sējiet burkānus rudenī saskaņā ar šo shēmu: jūs novāksiet ražu 3 nedēļas agrāk nekā kaimiņi
200 g zaļie zirnīši
Tevi arī varētu interesēt
1 sarkanais sīpols
2 ķiploka daiviņas
100 ml augu eļļa
2 ēdamkarotes sojas mērce
Pāris pētersīļu zariņi
Garšvielas – pēc garšas
Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!
Tevi noteikti interesēs
- Teātra īpašnieks starp skatuves dēļiem atrada vecu maku, tomēr kad vīrietis to atvēra viņš samulsaby Sandra Ločmele
- Uzberiet sāli uz sūkļa, lai iegūtu ļoti labu rezultātu – ikdienai noderīgi triki un padomiby Oskars Andersons
- Krējumā sautētas vistas sirsniņas – vienkārša, ekonomiska un garda maltīteby Anete Vītola