Kulinārs Alibeks Pardajevs ir iemācījis, kā pagatavot krāsainus dārzeņu salātus ar gaļu, kas ir piemēroti vakariņām un brīvdienām.
Sastāvdaļas ir visvienkāršākās, un nepieciešamais laiks ir minimāls.
Sastāvdaļas:
300 g vārīta liellopu gaļa
2 tomāti
2 paprikas
Svaigs gurķis
Lasi vēl: Sējiet burkānus rudenī saskaņā ar šo shēmu: jūs novāksiet ražu 3 nedēļas agrāk nekā kaimiņi
200 g zaļie zirnīši
1 sarkanais sīpols
2 ķiploka daiviņas
100 ml augu eļļa
2 ēdamkarotes sojas mērce
Pāris pētersīļu zariņi
Garšvielas – pēc garšas
Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!
Tevi noteikti interesēs
- Kāpēc kasieres ne vienmēr priecājas par bezskaidras naudas norēķiniem: nejauši dzirdēta saruna atklāja atbildiby Rinalds Bergmanis
- Pārsteigums ne pa jokam: Rīgas daudzdzīvokļu nama iedzīvotājus pārbiedē čūska, kas mitinās kāpņu telpā un pagrabāby Laura Andersone
- Nav lemts “ilgi un laimīgi”: nosauktas Zvaigžņu zīmes, kam privātajā dzīvē reti izdodas atrast laimiby Laura Andersone