Šos vitamīniem bagātos salātus gribas apēst ar acīm. Iepriekš nebijusi recepte

Kulinārs Alibeks Pardajevs ir iemācījis, kā pagatavot krāsainus dārzeņu salātus ar gaļu, kas ir piemēroti vakariņām un brīvdienām.

Sastāvdaļas ir visvienkāršākās, un nepieciešamais laiks ir minimāls.

Sastāvdaļas:

300 g vārīta liellopu gaļa

2 tomāti

2 paprikas

Svaigs gurķis

Lasi vēl: Sējiet burkānus rudenī saskaņā ar šo shēmu: jūs novāksiet ražu 3 nedēļas agrāk nekā kaimiņi

200 g zaļie zirnīši

1 sarkanais sīpols

2 ķiploka daiviņas

100 ml augu eļļa

2 ēdamkarotes sojas mērce

Pāris pētersīļu zariņi

Garšvielas – pēc garšas

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Leave a Comment