Kā pagatavot dārzeņu salātus ar gaļu
Salātus ar liellopa gaļu sagriež salmiņos. Pēc tam tādā pašā veidā jāsasmalcina tomāti un svaigi gurķi.
Bļodā nekavējoties jānosūta sasmalcinātie pipari. No zirnīšu kārbas ir jāiztukšo viss ūdens, un tad tās saturs jāpievieno pie pārējām sastāvdaļām.
VIDEO:
Tālāk atliks izspiest ķiplokus, pievienot iecienītās garšvielas un sāli. Salātus pārlej ar karstu eļļu, lai atklātu garšu. Tad pārlej ar sojas mērci un pārkaisa ar sasmalcinātiem zaļumiem. Tad atliek visu labi samaisīt.
Salāti iznāk ne tikai garšīgi un veselīgi, bet tos gribas ēst ar acīm – tie iznāk neticami gardi!
Tevi noteikti interesēs
- Pārstāj vārīt rīsus ūdenī, jo viena labāka sastāvdaļa padara tos daudz garšīgākus un aromātiskākus
- Vairs nemokos ar kondensātu pagrabā pat ziemā — viena ģeniāla viltība glāba manu ražu no pelējuma un mitruma
- Auto vējstikls no rītiem neaizsals, ja to apsmidzināsi ar vienu pavisam parastu virtuves sastāvdaļu
- Viens svarīgs noteikums – jāieklausās savā intuīcijā: astrologs nāk klajā ar vēdisko prognozi no 24. līdz 30. novembrim
- Kāpēc ziemā no plastmasas logiem nāk aukstums: viena detaļa atrisina problēmu — tas uzturēs jūsu māju siltu pat -40°C temperatūrā
- “Bija 80, palika četras…”: vilki kļūst aizvien drosmīgāki un plēsēju sirojumi sāk pārvērsties par murgu








