Stāvvietā novietošanas palīgsistēma – lielisks palīgs, lai izvairītos no buktēm

65

Toyota stāvvietā novietošanas palīgsistēma ir lieliska palīdzība, lai izvairītos no buktēm un skrāpējumiem autostāvvietās vai zemu priekšmetu tuvumā.

Tu vari izvēlēties TPA 400 sistēmu ar četriem sensoriem aizmugurē vai TPA 800 sistēmu ar četriem sensoriem aizmugurē un četriem – priekšā. Ja sistēma ir ieslēgta, sensori pārraida brīdinājuma signālu salonā, kas kļūst aizvien skaļāks, Tavam automobilim tuvojoties šķērslim.

Lai uzzinātu vairāk par Toyota stāvvietā novietošanas palīgsistēmu, sazinies ar savu pilnvaroto Toyota pārstāvniecību vai lejupielādē brošūru.

Sensori ir nevainojami integrēti bufera kontūrās, un tos ir iespējams nokrāsot Tava automobiļa virsbūves krāsā.

Toyota stāvvietā novietošanas palīgsistēma – TPA 400

TPA 400 aizmugures bufera sensori palīdz vadītājiem ātri un vienkārši novietot automobili stāvvietā, ļaujot ātrāk sasniegt mērķi. Sistēma automātiski aktivizējas, ieslēdzot atpakaļgaitu, un palīdz vadītājam iebraukt izvēlētajā vietā, brīdinot par šķēršļiem – gan par tiem, ko vadītājs redz, gan par tiem, ko neredz.

Toyota stāvvietā novietošanas palīgsistēma – TPA 800

TPA 800 piedāvā visas TAP 400 ērtības un lietošanas vieglumu, bet nodrošina papildu sensorus arī priekšējā buferī. Visi sensori tiek aktivizēti, ieslēdzot atpakaļgaitu, un nodrošina automobiļa aizsardzību no visām pusēm, tam atpakaļgaitā iebraucot stāvvietā. Vadītājs tiek brīdināts par iespējamiem šķēršļiem gan automobiļa priekšā, gan aizmugurē, piemēram, novietojot automobili starp diviem citiem automobiļiem. Priekšējie sensori tiek aktivizēti arī tad, kad lēnām pārvietojaties sastrēgumā vai iebraucat stāvvietā. Atšķirt priekšējo un aizmugures sensoru signālus palīdz atšķirīgi skaņas toņi.

Rakstu iesaka – favorit

Avots: toyota.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment