Stila padomi, kuru ievērošana liks tev izskatīties muskuļotākam

Pirms iegādes, aplūko šuvju līnijas

Aplūko vietu, kur tava krekla šuvju līnijas satiekas plecu daļā. Ja uzvelkot kreklu līnija sakrunkojās, tad izskatās, ka nesi pietiekoši liels, lai kreklu piepildītu.

Braiens Borns, dzīvesstila žurnāla “Men’s Health” modes direktors iesaka izvēlēties kreklu, kas cieši pieguļ plecu daļā, tādējādi, pleci izskatīsies platāki. „Cilvēki domās, ka esi tik liels, ka pat tavs krekls tevi nevar saturēt,” apgalvo Borns.

Ideāli pieguļošs ir vislabākais

Pieguļošs krekls akcentēs tavus bicepsus un krūtis, tomēr, jāievēro, ka pastāv liela atšķirība starp ērtu un iespīlētu. Izvēlies izmēru, kas ir pieguļošs rokās un plecu daļā, nevis vidukļa daļā.

Iegādājies kokvilnas t-kreklu, kas 1-5% staipīgs. Šādi krekli neburzās un labāk pieguļ augumam kā 100% kokvilnas t-krekli. Borns iesaka izvēlēties šādus kreklus veikalā H&M.

Izvēlies stratēģisku rakstu

Droši vien, tu labi zini, ka horizontālas svītras liek tev izskatīties platākam, bet vertikālas svītras padara tevi garāku. Ja tavs mērķis ir izskatīties lielākam, izvēlies horizontālus rakstus.

Piemeklē kreklus, kas augšdaļā ir tumšāki un apakšdaļā, gaišāki. Tumšie toņi plecu un krūšu daļā radīs ilūziju, ka tev ir vēl vairāk muskuļu.

Lasi vēl: 20 stila likumi vīriešiem! Kungi, pievērsiet tiem uzmanību, ja nevēlaties izskatīties muļķīgi…

Avots: menshealth.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment