Stilīgas lietas , no kurām noteikti pienācis laiks atbrīvoties

Ir sievietes, kas naivi tic, ka vīriešiem ir pilnīgi vienaldzīgi tas, kā viņas ģērbjas, kā ir krāsojušās un kas notiek uz viņu galvām. Tomēr nevērīgs vīrietis mūsdienās ir tikpat reta parādība kā degunradzis mūsu klimatiskajā zonā.

Stiprais dzimums orientējas trendos ne sliktāk kā sievietes, tāpēc, kad dodies meklēt jaunu apģērbu, vīrietis var būt lielisks palīgs. Viņš var atturēt tevi no neveiksmīga pirkuma, norādīt, kādas kurpes izdaiļos tavas kājas, un teikt, no kuras kleitas labāk atteikties.

Paskatīsimies, kas ir tās modernas sieviešu lietas, kas vīriešiem nepatīk visvairāk.

Šīs astoņas lietas, kas atrodas katras sievietes garderobē, vīriešiem ir neciešamas. Laiks tam pievērst uzmanību!

1. Legingi

Legingi der tikai trenažieru zālē vai skriešanā. Visos citos gadījumos zeķubikšu un vēl kaut kā mistrojums vīriešos raisa klusas šausmas.

Atceries, ka legingi atņem sievietei noslēpumainību, un ja vēl tavs augums ir visai tāls no ideāla, tad šāds apģērba gabals labi parādīs visas nepilnības – riepiņas, krociņas un liekos centimetrus. Vispār – labuma nekāda!

2. Šorti ar paaugstinātu jostas vietu

Mums, jaunkundzēm, šķiet, ka tādi šorti ir kā tāds glābiņš: tie it kā sašaurina vidukli un liek kājām izskatīties garākām, bet nekā, patiesībā, ja ar vidukli kaut kas nav kārtībā, vēderu nekā nenoslēpt, bet izmisīgs mēģinājums to visu noslēpt, uzreiz krīt acīs.

Un it kā pat kājas no ausīm, un kailas, bet vīrieši nebūs sajūsmā par šādu apģērbu. Daudz labāk tad izvēlēties kleitiņu vai romantiskus svārkus.

3. Sandales – gladiatori

Vai tiešām sievietes domā, ka auklas, kuras griežas kāju lielos un pat visslaidākās kājas padara līdzīgas divām salami desas pagalēm, var patikt vīriešiem?

Un vēl dizaineru veidotas un vēl par bargu naudu pirktas. Nu nē, stiprajam dzimumam labāk tīk skatīt sieviešu kājas elegantās kurpītēs, nevis gladiatorsandalēs.

4. Čokers

Čokers ir rotaslieta meitenei – pusaudzei, bet nekādā gadījumā pieaugušai sievietei. Lielas meitenes valkā kaklarotas, ķēdītes, krelles, lakatiņus, visu ko, tikai ne čokerus!

5. Milzīgas brilles

Lielās brilles, kuras nu jau kuro sezonu skaitās īsts trends, nepavisam nepatīk vīriešiem. Sieviete ar tādām brillēm izskatās pārāk noslēpumaina, it kā censtos noslēpt kādas nepilnības.

 

Pie tam tāds aksesuārs novērš uzmanību no sejas, n meikapa, pie kura tu strādāji veselu stundu un no auskariem, par kuriem atdota pus alga. Un ko vēl runāt par to, ka acis ir dvēseles spogulis!

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment