Stilīgas lietas , no kurām noteikti pienācis laiks atbrīvoties

6. Pārāk atsegta kleita.

Jo atklātāka kleita, jo tu izskaties pievilcīgāka? Un arī figūra atļauj? Pārāk atsegtas kleitas vīrieši necieš acu galā! Pirmkārt, tāds kleitas padara sievieti neaizsargātu pret citu vīriešu „nepareizajiem” skatieniem, otrkārt, vulgāra kleita laupa sievietei noslēpumainību.

Vīriešiem patīk, ja ir atļauta vaļa fantāzijai. Neatkailini vienlaicīgi gan krūtis, gan kājas. Labāk nedaudz atklāj kaut ko vienu, pārējais lai paliek paslēpts. Tici, tā būs labāk!

7. Lielās žaketes

Vēl viens apģērba gabals, kas nepavisam nepatīk vīriešiem. Protams, sievietes tās pamanās pirkt vīriešu veikalos. Un vispār, tāda žakete uz trauslajiem sievietes pleciem izskatās raupji un pavisam nevietā.

8. Rompers

Nebrīnies, pat vīrieši zina, kā sauc šos sieviešu kombinezoniņus visdažādākajās krāsās. Un, ja tu domā, ka tādā tērpā būsi mīlestības simbols, tad dziļi maldies.

Vīrietis ar prieku būs gatavs noraut no tevis šādu tērpu, bet tikai tāpēc, ka uzskata to par neizdevušos naktskreklu, kuru tu glabā kopš devītās klases.

Un arī kailas kājas viņu neinteresē, un pat dekoltē. Vienīgais, par ko viņš lauza galvu: kā tu tiec ar šo apģērba gabalu galā sieviešu tualetē.

Protams, nav šis raksts jāuztver kā instrukcija skapja tīrīšanai. Tomēr ieklausīties vīriešu viedoklī ir vērts. Sievietes taču cenšas, lai patiktu vīriešiem.

Kas patīk vīriešiem sievietēs? Nē, ne jau košas un dārgas drānas. Dabisks smaids un sirsnīgi smiekli – lūk, labākais ietērps sievietei!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment