Strēlniekam jābūt piesardzīgam, bet Zivis pazaudēs kontroli; Zvaigžņu prognoze Jūnijam visām zīmēm

Svari (23. septembris – 22. oktobris)

Jūnijā Svariem visspēcīgākais instruments būs laipnība. Lai cik paradoksāli tas neizklausītos, tieši sirsnīga laipnība palīdzēs Svariem izvirzīties vadībā. Svarīgi, lai laipnība būtu sirsnīga, nevis izspēlēta. Eksperti Svariem arī stingri iesaka uzņemties atbildību par savu rīcību uz sevi, nevis novelt to uz citiem. Pazemīgi un drosmīgi pieņemt likteņa sagatavotos izaicinājumus – tas ir ceļš uz panākumiem un harmoniju.

 

Skorpions (23. oktobris – 21. novembris)

Skorpioniem jūnijā vajadzētu filosofēt par grūtībām un šķēršļiem. Zvaigznes norāda, ka šie pārbaudījumi nav lāsts, bet drīzāk korekcija dzīves ceļā, kas pasargās tevi no problēmām nākotnē. Mēneša otrajā pusē Veneras ietekmē Skorpioniem būs jāpievērš pastiprināta uzmanība ģimenes attiecībām. Pievērsiet uzmanību savas otrās pusītes, bērnu un vecāku vajadzībām un problēmām, lai stiprinātu ģimenes saites.

 

Strēlnieks (22. novembris – 21. decembris)

Jūnijā Strēlniekiem jāievēro vislielākā piesardzība komunikācijā, īpaši ar nepazīstamiem cilvēkiem. Negatīvā Marsa ietekme padara iespējamus konfliktus un pārpratumus. Viens neuzmanīgs vārds vai rīcība var radīt nopietnas sekas. Veiksme pavadīs tos Strēlniekus, kuri prot izvēlēties vārdus un nesavtīgi darīt labu. Ir svarīgi izvairīties no konfrontācijām un saglabāt miermīlīgu attieksmi.

Mežāzis (22. decembris – 19. janvāris)

Jūnijs būs paaugstinātas ievainojamības mēnesis Mežāzim. Negatīvā Merkurija ietekme mēneša otrajā pusē var būtiski neietekmēt viņu veiksmi un darba spējas, taču eksperti iesaka būt modriem. Noguruma un šaubu periodos ir vērts pievērsties mājas darbiem vai pēc 15. datuma doties īsā atvaļinājumā. Tas palīdzēs atjaunot spēkus un izvairīties no nevajadzīga stresa.

Ūdensvīrs (20. janvāris – 18. februāris)

Ūdensvīriem jūnija pirmā puse, pateicoties spēcīgajam un radošajam Merkurijam, būs laiks, kad apgūt jaunas zināšanas un prasmes. Tomēr pēc 15. datuma tā ietekme mainīsies, kas var izraisīt atmiņas un uzmanības problēmas. Ūdensvīriem nav ieteicams riskēt un noteikt sev stingrus ierobežojumus. Ir svarīgi ievērot mēru un stabilitāti, lai izvairītos no nepatikšanām un saglabātu līdzsvaru.

 

Zivis (19. februāris – 20. marts)

Jūnija sākumā Zivīm var rasties vēlme atlikt savus pienākumus un pārtraukt darīt svarīgas lietas. Tas var novest pie situācijas kontroles zaudēšanas. Eksperti iesaka nezaudēt atbildības sajūtu par savu dzīvi un savu tuvinieku labklājību. Mēneša sākumā jūs varat veikt izmaiņas plānos un vienoties par pārmaiņām dažādās sfērās, bet pēc mēneša 15. datuma šādas darbības būs nevēlamas.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment