Strēlniekiem jāpaplašina redzesloks, bet Mežāzim – jādefinē mērķi; Tamāras Globas dienas prognoze 13. jūlijam

Foto – ekrānuzņēmums

Slavenā eksperte Tamāra Globa dalījās ar savu prognozi 2024. gada 13. jūlija sestdienai, norādot uz labvēlīgu laiku visām zvaigžņu zīmēm.

Eksperte iesaka atteikties no pretenzijām un pārpratumiem, mudinot pievērsties pozitīvai domāšanai, optimismam un distancēties no problēmām. Dzentlmenis.lv žurnālisti noskaidroja, kā dažādām zvaigžņu zīmēm vajadzētu pavadīt šo dienu.

Auns (21. marts – 19. aprīlis)

Auniem šī diena ir piemērota aktīvai darbībai un līdera īpašību demonstrēšanai. Ieteicams uzņemties iniciatīvu un nebaidīties no jauniem izaicinājumiem.

Vērsis (20. aprīlis – 21. maijs)

Vēršiem vajadzētu izbaudīt harmoniju un komfortu sev apkārt. Vislabāk ir pavadīt laiku kopā ar mīļajiem vai nodarboties ar kādu iecienītu hobiju.

Lasi arī: Dievs sūtīs viņiem skūpstu: Globa ir paziņojis par mežonīgāko panākumu vilni trim zīmēm no 13. jūlija

 

Dvīņi (22. maijs – 21. jūnijs)

Dvīņiem vajadzētu pievērst uzmanību komunikācijai un informācijas apmaiņai. Šī diena ir piemērota mācībām, saskarsmei ar draugiem un paziņu loka paplašināšanai.

 

Vēzis (22. jūnijs – 22. jūlijs)

Vēžiem vajadzētu pievērst uzmanību ģimenes un mājas lietām. Šis laiks ir labvēlīgs komforta un harmonijas radīšanai mājās, kā arī tuvinieku atbalstīšanai.

 

Lauva (23. jūlijs – 22. augusts)

Lauvām ieteicams būt dāsniem un iepriecināt citus ar saviem sasniegumiem. Šī ir diena radošumam, pašizpausmei un atzinības iegūšanai.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk par pārējām zīmēm

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment