Strēlniekiem jāpaplašina redzesloks, bet Mežāzim – jādefinē mērķi; Tamāras Globas dienas prognoze 13. jūlijam

Jaunava (23. augusts – 22. septembris)

Jaunavām ir svarīgi pievērsties organizācijai un plānošanai. Plānveidība un sistemātiskums palīdzēs tev gūt panākumus profesionālās un personīgās lietās.

 

Svari (23. septembris – 22. oktobris)

Svariem vajadzētu noskaņoties uz harmoniju un līdzsvaru. Šis laiks ir piemērots konfliktu risināšanai, harmonisku attiecību veidošanai un radošiem centieniem.

 

Skorpions (23. oktobris – 21. novembris)

Skorpioniem vajadzētu parādīt savu izturību un apņēmību. Šī ir diena šķēršļu pārvarēšanai, mērķu sasniegšanai un personīgā spēka stiprināšanai.

Strēlnieks (22. novembris – 21. decembris)

Strēlnieki tiek mudināti paplašināt savu redzesloku un tiekties pēc jaunām zināšanām. Šis ir labs laiks ceļošanai, mācībām un pašizaugsmei.

 

Mežāzis (22. decembris – 19. janvāris)

Mežāzim ir svarīgi definēt savus mērķus un izvēlēties pareizās stratēģijas to sasniegšanai. Šis ir laiks smagam darbam, pašdisciplīnai un pastāvīgai attīstībai.

 

Ūdensvīrs (20. janvāris – 18. februāris)

Ūdensvīriem būtu jānodarbojas ar introspekciju un jāstrādā pie savas attīstības. Šī diena ir piemērota intelektuāliem meklējumiem, pašizglītībai un personisko jautājumu risināšanai.

 

Zivis (19. februāris – 20. marts)

Zivīm ieteicams pievērst uzmanību garīgajai attīstībai un iekšējās pasaules harmonijai. Šis ir laiks meditācijai, radošumam un tuvinieku atbalstam.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment