Sagatavo koka iesmus, apliesim tos ar karstu ūdeni un atstāj uz 15-20 minūtēm. Pēc šīs procedūras tie būs piesātināti ar ūdeni un nepiedegs cepeškrāsnī.
Gaļas gabalus uzvelciet uz iesmiem. Iegūtos iesmus liekam uz piemērotas cepešpannas, kas mums aizstās grilu. Apakšā ielejiet nedaudz ūdens, lai no gaļas izdalītā sula nepiedeg. Liek cepeškrāsnī un cep 200 grādos 30 minūtes.
Pēc apmēram 20 minūtēm, kad šašliks ir bijis cepeškrāsnī, tas ir jāapgriež. Pagājušas vēl 10 minūtes, ieslēdzu grila funkciju uz 5-7 minūtēm, lai šašliks kļūst vēl rožaināks, bet tas nav obligāti.
Piezīme- Iesmiņus var vienkārši novietot uz cepešpannas, kas pārklāta ar cepampapīru, tad nav jālej ūdens.
Lasi vēl: Mani viesi bija sajūsmā par šiem rullīšiem ar smalku pildījumu.
Aromātiskais un sulīgais šašliks ir gatavs, uz to vien paskatoties, mute saskriet siekalas, ir ļoti garšīgs, ja vēl neesi to šādi gatavojis, apliecinu, daudz ko esi palaidis garām.
Tevi noteikti interesēs
- Kāpēc padomjlaikos teju visās mājsaimniecībās virtuves galdu pārklāja ar vaskadrānuby Rinalds Bergmanis
- Satikos ar vīrieti un līdz ausīm iemīlējos, bet viņš izvirzīja vienu nosacījumu, un tagad es nezinu, kā rīkotiesby Rinalds Bergmanis
- 7. jūnijs ar īpašu nozīmi senču ticējumos – Medus rasas diena: dažas lietas, ko šajā dienā nedarīt, lai neaizbaidītu laimiby Laura Blūma