Šumahera ģimene piedzīvojusi nepatīkamus notikumus ar likumsargu iesaistīšanos; Mediji atklājuši sīkākas detaļas

Tieši pirms 10 gadiem, 2013. gada 29. decembrī, Mihaela Šūmahera sargeņģelis šķietami bija zaudējis modrību, un notika nu jau visai pasaulei zināmais  slēpošanas negadījums, no kura sekām slavenais sportists tā arī nav atguvies.

Tagad klajā nākusi informācija, ka likumsargi ir aizturējusi četrus cilvēkus saistībā ar mēģinājumu šantažēt leģendārā Formula 1 pilota Mihaela Šūmahera ģimeni. Izspiedēju grupa pieprasīja 15 miljonus eiro apmaiņā pret informāciju vai citām prasībām.

Par to ziņo DW. Šūmahera ģimene, kas  rūpīgi sargā ģimenes privātumu, ir kļuvusi par mērķi šai šantāžas grupai.

Pēc mēģinājuma šantažēt Mihaela Šūmahera ģimeni, likumsargi apturēja arī iespējamo organizatoru.

Tas ir 52 gadus vecs vīrietis, kurš agrāk strādājis ģimenē kā apsargs. Izmeklētāji uzskata, ka viņš ir bijis iesaistīts izspiedēju grupas darbībās, izmantojot savu iepriekšējo piekļuvi ģimenes informācijai un iespējamo uzticību.

 

Likumsargi veica kratīšanu aizturētā dzīvoklī, kur tika izņemts liels daudzums pierādījumu. Saskaņā ar prokuratūras sniegto informāciju, aizturētais bija digitalizējis sacīkšu braucēja Mihaela Šūmahera un viņa tuvinieku privātās fotogrāfijas.

Pēc tam viņš nodeva šo informāciju saviem līdzdalībniekiem, kas vēlāk tika izmantota šantāžas mēģinājumā. Šis pierādījumu materiāls ir būtisks izmeklēšanas gaitā.

 

Jūnija vidū 52 gadus vecs iepriekš sodīts vīrietis un viņa 30 gadus vecais dēls vērsās pie Šūmaheru ģimenes, pieprasot 15 miljonus eiro izpirkuma maksu par iegūtās informācijas neizpaušanu.

Izspiedēji draudēja publiskot šos datus, ja prasība netiks izpildīta. Šūmahera ģimene ziņoja par situāciju likumsargiem, kas ātri reaģēja un aizturēja izspiedējus.

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment