2. Kamēr vistas gaļa vārās, smalki sagrieziet sīpolus. Uzkarsē pannu, kurā ielieta nedaudz eļļa. Tajā apcep sīpolus, bet ne pārāk stipri. Lai tie tikai kļūst mīksti. Pēc tam tos noņem un novieto atsevišķā traukā.
3. Ūdenī liek vārīties burkānu, novāra to mīkstu (bet nepārvāra!). Noliek atsevišķā traukā atdzesēties. Kad tas ir atdzisis, sarīvē burkānu uz rupjās rīves.
4. Sīki sagriež marinētus gurķīšus.
5. Tiklīdz gaļa ir atdzisusi, to sagriež smalkās strēmelītēs, un liek to salātu bļodā.
6. Pēc tam pievieno ceptus sīpolus un burkānus. Pievieno marinēto gurķi. Liek klāt majonēzi un visu kārtīgi samaisa.
7. Var salātiņus dekorēt ar kādu pētersīli vai dillīti.
Sastāvdaļas:
Vistas fileja – 2 gab.
Burkāni – 1 gab.
Sīpols – 1 gab.
Marinēti gurķi – 4 gab.
Majonēze – 4 ēdamkarotes
Padoms!
Šie ir ļoti vienkārši, bet arī ļoti garšīgi salāti, kurus nav grūti pagatavot. Ēdiens būs garšīgāks, ja ļausiet tam dažas stundas nostāvēties pirms pasniegšanas nostāvēties ledusskapī.
Tevi noteikti interesēs
- Nekad neturiet šīs lietas savās mājās: 4 lietas, kas atņem enerģiju un labu garastāvokliby Sandra Vīgante
- Tētis novēlēja Valmieras māju abām māsām – pusi uz pusi: Anna uzreiz gribēja to pārdot, bet Elizabete bija kategoriski pret…by Laura Andersone
- Pēc tam, kad vīrs mani pameta, pie manis Dobelē negaidīti atbrauca vīramāte — vēl tagad nesaprotu kas notikaby Rinalds Zembergs