
2. Kamēr vistas gaļa vārās, smalki sagrieziet sīpolus. Uzkarsē pannu, kurā ielieta nedaudz eļļa. Tajā apcep sīpolus, bet ne pārāk stipri. Lai tie tikai kļūst mīksti. Pēc tam tos noņem un novieto atsevišķā traukā.
3. Ūdenī liek vārīties burkānu, novāra to mīkstu (bet nepārvāra!). Noliek atsevišķā traukā atdzesēties. Kad tas ir atdzisis, sarīvē burkānu uz rupjās rīves.
4. Sīki sagriež marinētus gurķīšus.
5. Tiklīdz gaļa ir atdzisusi, to sagriež smalkās strēmelītēs, un liek to salātu bļodā.
6. Pēc tam pievieno ceptus sīpolus un burkānus. Pievieno marinēto gurķi. Liek klāt majonēzi un visu kārtīgi samaisa.
7. Var salātiņus dekorēt ar kādu pētersīli vai dillīti.

Sastāvdaļas:
Vistas fileja – 2 gab.
Burkāni – 1 gab.
Sīpols – 1 gab.
Marinēti gurķi – 4 gab.
Majonēze – 4 ēdamkarotes
Padoms!
Šie ir ļoti vienkārši, bet arī ļoti garšīgi salāti, kurus nav grūti pagatavot. Ēdiens būs garšīgāks, ja ļausiet tam dažas stundas nostāvēties pirms pasniegšanas nostāvēties ledusskapī.
Tevi noteikti interesēs
- Ar vienu slepeno sastāvdaļu: jauna “Siļķe kažokā” recepte no manas radu ģimenes
- Kāpēc nevajadzētu valkāt kāda cita drēbes – mūsu senči ticēja, ka pat to izmazgāšana nelīdzēs
- Mīlestība vai lieli pārbaudījumi: ko sola decembris katrai Zodiaka zīmei
- Viesmīle pamanīja gredzenu uz miljonāra rokas un teica: “Manai mātei ir tieši tāds pats”, bet vīrieša atbilde visu mainīja
- Mūsu senči ticēja, ka ja šajā dienā snigs, tad ziema būs gara, barga un ļoti sniegota: tiek nosaukts datums
- Kā sterilizēt burkas 20 sekundēs bez verdoša ūdens vai cepeškrāsns: dalos ar neparastu metodi






