Pagatavošana
Mazās sēnes nomazgā un ievieto katliņā, pievieno ūdeni, pārklāj ar vāku un vāra uz vidējas uguns, lai sēnes izdalītu sulu.
Tikmēr nomizo sīpolu, sagriež puskociņos. Arī ķiplokus sagriež plānās šķēlītēs.
Lasi vēl: Kad aukstā laikā vislabāk laistīt orhideju, lai varētu baudīt skaistus ziedus
VIDEO:
Tad sēnēm pievieno sāli, cukuru, sauso sinepju pulveri, ķiplokus, sīpolus, lauru lapu, melnos piparus, smaržīgos piparus un eļļu. Samaisa un 5 minūtes sautē, aizklājot ar vāku, laiku pa laikam samaisot.
Kad sēnes ir iztukšojušas sulu, lai tā tās pārklātu, pievieno etiķi, samaisa, ļauj sēnēm atdzist marinādē apmēram 2 stundas.
Tevi noteikti interesēs
- Nakts “koncerts”: kāpēc kaķi naktīs patiesībā ņaud un kā to novērst
- Ziemassvētku prognoze ir pieejama: vai būs sniegs un kāda ziema tiek prognozēta, skaidro sinoptiķis
- Ir pienācis īstais laiks sagatavot savu dārzu pirmajam sniegam – noskaidrosim kā to labāk izdarīt
- “Jāpiešuj” laime, veiksme un labklājība: kas jāizdara 10. novembrī – senču ticējumi
- Ņemu glāzi kefīra, mazliet maltās gaļas un pēc neilga laika ceļu galdā lieliskas vakariņas visai ģimenei
- 9 lietas, ko daudzi aizmirst izdarīt pirms pirmajām salnām — pārbaudiet, vai neko neesat palaiduši garām








