Pagatavošana
Mazās sēnes nomazgā un ievieto katliņā, pievieno ūdeni, pārklāj ar vāku un vāra uz vidējas uguns, lai sēnes izdalītu sulu.
Tikmēr nomizo sīpolu, sagriež puskociņos. Arī ķiplokus sagriež plānās šķēlītēs.
Lasi vēl: Kad aukstā laikā vislabāk laistīt orhideju, lai varētu baudīt skaistus ziedus
VIDEO:
Tad sēnēm pievieno sāli, cukuru, sauso sinepju pulveri, ķiplokus, sīpolus, lauru lapu, melnos piparus, smaržīgos piparus un eļļu. Samaisa un 5 minūtes sautē, aizklājot ar vāku, laiku pa laikam samaisot.
Kad sēnes ir iztukšojušas sulu, lai tā tās pārklātu, pievieno etiķi, samaisa, ļauj sēnēm atdzist marinādē apmēram 2 stundas.
Tevi arī varētu interesēt
Tevi noteikti interesēs
- Izvēlies savu putnu un uzzini, kas jūs sagaida jau tuvākajā nākotnē
- Pāris nolēma celt māju — sieva uzdeva dizaineriem 4 vienkāršus jautājumus, uz kuriem neviens nespēja atbildēt
- “Sals un sniegs var uznākt pēkšņi!”: meteorologs Toms Bricis paziņo, kādi laika apstākļi mūs sagaida šajā nedēļā
- Meteorologs un laika ziņu apskatnieks, izteica trīs iespējamos ziemas 2025-2026 scenārijus un pastāstīja, cik patiesas mūsdienās ir tautas zīmes
- Dzeguzes tēviņš — kā viņu patiesībā sauc
- Mans draugs no Rīgas, aizgāja uz randiņu ar amerikānieti, bet ātri aizbēga – kas viņam nepatika