Pagatavošana
Mazās sēnes nomazgā un ievieto katliņā, pievieno ūdeni, pārklāj ar vāku un vāra uz vidējas uguns, lai sēnes izdalītu sulu.
Tikmēr nomizo sīpolu, sagriež puskociņos. Arī ķiplokus sagriež plānās šķēlītēs.
Lasi vēl: Kad aukstā laikā vislabāk laistīt orhideju, lai varētu baudīt skaistus ziedus
Tad sēnēm pievieno sāli, cukuru, sauso sinepju pulveri, ķiplokus, sīpolus, lauru lapu, melnos piparus, smaržīgos piparus un eļļu. Samaisa un 5 minūtes sautē, aizklājot ar vāku, laiku pa laikam samaisot.
Tevi arī varētu interesēt
Kad sēnes ir iztukšojušas sulu, lai tā tās pārklātu, pievieno etiķi, samaisa, ļauj sēnēm atdzist marinādē apmēram 2 stundas.
Tevi noteikti interesēs
- No 2025. gada 1. septembra dažās valstīs stāsies spēkā jauni noteikumi saistībā ar ienākošajiem zvaniemby Sandra Vīgante
- VID nācis klajā ar svarīgu paziņojumu: tas skars visus iedzīvotājus no nākamā gada 1. janvāraby Laura Andersone
- Ja ne tas, viņš vēl ilgi būtu kopā ar mums…: Eduarda Rozenštrauha meita atklāj nezināmas detaļas par sava tēta dzīvi (+ VIDEO)by Laura Andersone