Pagatavošana
Mazās sēnes nomazgā un ievieto katliņā, pievieno ūdeni, pārklāj ar vāku un vāra uz vidējas uguns, lai sēnes izdalītu sulu.
Tikmēr nomizo sīpolu, sagriež puskociņos. Arī ķiplokus sagriež plānās šķēlītēs.
Lasi vēl: Kad aukstā laikā vislabāk laistīt orhideju, lai varētu baudīt skaistus ziedus
Tad sēnēm pievieno sāli, cukuru, sauso sinepju pulveri, ķiplokus, sīpolus, lauru lapu, melnos piparus, smaržīgos piparus un eļļu. Samaisa un 5 minūtes sautē, aizklājot ar vāku, laiku pa laikam samaisot.
Kad sēnes ir iztukšojušas sulu, lai tā tās pārklātu, pievieno etiķi, samaisa, ļauj sēnēm atdzist marinādē apmēram 2 stundas.
Tevi noteikti interesēs
- Kā ilgāk uzglabāt maizīti svaigu: viens populārs iepakojums izrādās absolūti nepiemērots tamby Laura Blūma
- Ja jums mājās ir kāposti, ar šo varēsiet gardi pabarot visu ģimeni: sātīgs, maciņam draudzīgs ēdiens, kas gatavs 10 minūtēsby Laura Blūma
- Mūsdienīgi vidēja garuma matu griezumi dažāda vecuma sievietēm (ar Foto)by Rinalds Bergmanis