Pagatavošana
Mazās sēnes nomazgā un ievieto katliņā, pievieno ūdeni, pārklāj ar vāku un vāra uz vidējas uguns, lai sēnes izdalītu sulu.
Tikmēr nomizo sīpolu, sagriež puskociņos. Arī ķiplokus sagriež plānās šķēlītēs.
Lasi vēl: Kad aukstā laikā vislabāk laistīt orhideju, lai varētu baudīt skaistus ziedus
VIDEO:
Tad sēnēm pievieno sāli, cukuru, sauso sinepju pulveri, ķiplokus, sīpolus, lauru lapu, melnos piparus, smaržīgos piparus un eļļu. Samaisa un 5 minūtes sautē, aizklājot ar vāku, laiku pa laikam samaisot.
Kad sēnes ir iztukšojušas sulu, lai tā tās pārklātu, pievieno etiķi, samaisa, ļauj sēnēm atdzist marinādē apmēram 2 stundas.
Tevi noteikti interesēs
- Šīs 3 Zodiaka zīmes, sākot ar 1. decembri, beidzot izjutīs sen aizmirstu laimi
- Ābolkoks nesīs daudz vairāk: kā pareizi apgriezt ābeli, lai tā augtu tikai platumā, nevis augstumā
- Kā uztaisa tik mazas lodītes lodīšu pildspalvām: atklāju, kā zinātnieki tās padara nevainojami gludas
- Kaimiņiene (75) no Ziepniekkalna palūdza man apliet puķes dzīvoklī, kad es pamanīju kas stāv uz galda – vairs nesveicinos ar viņu
- Skaista, bet mazliet cimperlīga: pieredzējusi dārzniece skaidro, kā kopt “ziemas puķi” ciklamenu, lai tā ziedētu kupli un krāšņi
- Torte “Āboli sniegā” – vienkārša un ātra vecmāmiņas recepte gardam desertam, kas burtiski kūst mutē








